Steam 18 dolar sepet önerisi

Bütçe
Toplam 18 dolar

Fricia

Centipat
Bu ikisini alacağım ama 3.ye karar veremedim ne önerirsiniz? Sıfırdan da önerebilirsiniz.

1774098881208.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayacağın bir arkadaş çevren varsa repo ve peak olabilir

Hocam oyun Steam'de yok sanırım bulamadım.

Yok maalesef.
Hocam kusura bakmayın çok yanlış isim vermişim. The Headliners doğrusu. Bir gazeteci grubu olarak canavarların olduğu bir şehre inip onların fotoğrafını çekip hem manşet hem de zengin olmaya çalışıyorsunuz. Ama oyun oynayacak arkadaş çevreniz yoksa bazı hikayeli denilebilecek single player oyunlar da önerebilirim.

Hocam kusura bakmayın çok yanlış isim vermişim. The headliners doğrusu. Bir gazeteci grubu olarak canavarların olduğu bir şehre inip onların fotoğrafını çekip hem manşet hem de zengin olmaya çalışıyorsunuz. Ama oyun oynayacak arkadaş çevreniz yoksa bazı hikayeli denilebilecek Single Player oyunlar da önerebilirim.

Hocam baktım tek başıma pek eğlenemem gibi.

Hocam metronun serisine bakabilirsiniz saga bundle 5 dolar Quantic Dream Collection ekleyebilirsiniz 4 tane oyun var içerisinde 3.57 dolar Detroit oynamadıysanız göz atın zaten paketin içinde kalan 10 dolarada No Man's Sky bakabilirsiniz çok hayranlık duyduğum bir oyun öneriyorum sonsuz mapi ile sıkılacağınızı düşünmüyorum iyi oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı