Bilmiyorum beğenir misin ama The Headquarters adlı bir oyun var. Arkadaşlarla oynamalık iyi bir oyun. 5-6 dolar sanırım. Ona bakabilirsin.Bu ikisini alacağım ama 3.ye karar veremedşl8im ne önerirsiniz? Sıfırdan da önerebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2681358
Bilmiyorum beğenir misin ama the headquarters adlı bir oyun var. Arkadaşlarla oynamalık iyi bir oyun. 5-6 dolar sanırım. Ona bakabilirsin.
Oyun oynayacağın bir arkadaş çevren varsa repo ve peak olabilir.
Hocam oyun Steam'de yok sanırım bulamadım.
Yok maalesef.
Hocam kusura bakmayın çok yanlış isim vermişim. The Headliners doğrusu. Bir gazeteci grubu olarak canavarların olduğu bir şehre inip onların fotoğrafını çekip hem manşet hem de zengin olmaya çalışıyorsunuz. Ama oyun oynayacak arkadaş çevreniz yoksa bazı hikayeli denilebilecek single player oyunlar da önerebilirim.Hocam oyun Steam'de yok sanırım bulamadım.
Yok maalesef.
Hocam kusura bakmayın çok yanlış isim vermişim. The headliners doğrusu. Bir gazeteci grubu olarak canavarların olduğu bir şehre inip onların fotoğrafını çekip hem manşet hem de zengin olmaya çalışıyorsunuz. Ama oyun oynayacak arkadaş çevreniz yoksa bazı hikayeli denilebilecek Single Player oyunlar da önerebilirim.
Bu ikisini alacağım ama 3.ye karar veremedim ne önerirsiniz? Sıfırdan da önerebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2681358
Single player oyun da önerebilirim. İndirimlere bir bakış attım. Detroit Become Human'a veya Witcher 3'e ne dersiniz? Güzel bir indirim var şuan bunlardan yararlanmak lazım.Hocam baktım tek başıma pek eğlenemem gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.