3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #21 Hocam o zaman filmin tadını alamaz mısınız Sizce de.
Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 476 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #22 runit dedi: O film değil, dizi. Bu arada daha önce izlemediyseniz, o sahneleri bulmak için zaman harcayacaksınız. Genişletmek için tıkla... İzledim.
runit dedi: O film değil, dizi. Bu arada daha önce izlemediyseniz, o sahneleri bulmak için zaman harcayacaksınız. Genişletmek için tıkla... İzledim.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #23 Egecanli23 dedi: Hocam şahıs video kesme programı istiyor nereden indirebilirim demiyor... Genişletmek için tıkla... Kesebilmesi için indirmesi gerekiyor da neyse
Egecanli23 dedi: Hocam şahıs video kesme programı istiyor nereden indirebilirim demiyor... Genişletmek için tıkla... Kesebilmesi için indirmesi gerekiyor da neyse
Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 7 Şubat 2021 #24 mustaine dedi: Kesebilmesi için indirmesi gerekiyor da neyse Genişletmek için tıkla... Hocam zaten moderatörler mesajları kontrol ediyor. Onaylanmış ki sorun yok.
mustaine dedi: Kesebilmesi için indirmesi gerekiyor da neyse Genişletmek için tıkla... Hocam zaten moderatörler mesajları kontrol ediyor. Onaylanmış ki sorun yok.
Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 476 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #25 352035 dedi: Hocam o zaman filmin tadını alamaz mısınız Sizce de. Genişletmek için tıkla... Ben izledim. Dizi muhteşem olduğu için o kısımları kesip, izlemek istiyorum.
352035 dedi: Hocam o zaman filmin tadını alamaz mısınız Sizce de. Genişletmek için tıkla... Ben izledim. Dizi muhteşem olduğu için o kısımları kesip, izlemek istiyorum.
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #26 Berkay Davas dedi: Filmin içeriği bu. O sahnelerde de bir konu anlatılıyor. Yaşın tutmuyorsa izleme, atlamanın bir manası yok. Genişletmek için tıkla... Konu yaşının tutup tutmaması değil ki ailecek nasıl izleyebilirim diyor.
Berkay Davas dedi: Filmin içeriği bu. O sahnelerde de bir konu anlatılıyor. Yaşın tutmuyorsa izleme, atlamanın bir manası yok. Genişletmek için tıkla... Konu yaşının tutup tutmaması değil ki ailecek nasıl izleyebilirim diyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 7 Şubat 2021 #27 Penthos Music dedi: Konu yaşının tutup tutmaması değil ki ailecek nasıl izleyebilirim diyor. Genişletmek için tıkla... Televizyon kullanarak izleyebilir. Bakması yeterli İçerik bu. Eğer aile ortamınız müsait değilse izlemeyin. Kendiniz izleyin.
Penthos Music dedi: Konu yaşının tutup tutmaması değil ki ailecek nasıl izleyebilirim diyor. Genişletmek için tıkla... Televizyon kullanarak izleyebilir. Bakması yeterli İçerik bu. Eğer aile ortamınız müsait değilse izlemeyin. Kendiniz izleyin.
Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 7 Şubat 2021 #28 Ahlunis dedi: Ben izledim. Dizi muhteşem olduğu için o kısımları kesip izlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre en iyi program Premiere pro 1080p 50 kare 2 saatlik videoyu (sisteme bağlı olarak) 20 dakikaya renderlersin...
Ahlunis dedi: Ben izledim. Dizi muhteşem olduğu için o kısımları kesip izlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre en iyi program Premiere pro 1080p 50 kare 2 saatlik videoyu (sisteme bağlı olarak) 20 dakikaya renderlersin...
Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 476 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #29 Netflix'in böyle bir özelliği var mı gerçekten, sansürlü?
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #30 Berkay Davas dedi: Televizyon kullanarak izleyebilir. Bakması yeterli İçerik bu. Eğer aile ortamınız müsait değilse izlemeyin. Kendiniz izleyin. Genişletmek için tıkla... Hayır, o sahnelerde çok da önemli şeyler olmuyor. Kesmesine neden bu kadar takıldınız?
Berkay Davas dedi: Televizyon kullanarak izleyebilir. Bakması yeterli İçerik bu. Eğer aile ortamınız müsait değilse izlemeyin. Kendiniz izleyin. Genişletmek için tıkla... Hayır, o sahnelerde çok da önemli şeyler olmuyor. Kesmesine neden bu kadar takıldınız?