+18 ifşa videosu nasıl kaldırtılır?

Mantıkli tek şey mahkemeye gidecek olay. Yapan bulunacak, gerekli cezalar verilecek. Eğer uğraşırlarsa sitelerden tek tek silecekler.

Hiçbir sitelerden silinmez birisi siler birisi paylaşır az bir şey internet alemini bilsen bir şeyi sonu gelmez her zaman kopyası olur herkes iyi niyetli değil.

Hocam deepfake aklıma geldi ama kimse inanmaz fake olduğuna tam anlatamıyorum ama inanmazlar.

Hiçbir sitelerden silinmez birisi siler birisi paylaşır az bir şey internet alemini bilsen bir şeyi sonu gelmez her zaman kopyası olur herkes iyi niyetli değil.
Aynısını söyledim. Konu sahibi çok kötu bur durumda şuan. En iyi ihtimalleri konusalim.

Hocam, şu an bir araya gelip dava açmanız gerek. Gurur vesaire yaparsa bu forum linkini gösterin en azından çabaladığınızı görür.

Telefonlarımı açmıyor nefret ediyor benden internetini falan kapatmış wpden yazdıklarımı görmüyor.

Hocam deepfake aklıma geldi ama kimse inanmaz fake olduğuna tam anlatamıyorum ama inanmazlar.

Hocam, şu an hangi şehirdeyseniz hemen adliye veya karakola doğru yol almanız gerekiyor. Burada vakit kaybediyorsunuz. En azından yayılması engellenebilir izlenmeden.

Telefonlarımı açmıyor nefret ediyor benden internetini falan kapatmış wpden yazdıklarımı görmüyor.
Lütfen gecikmeden gidin.

Kendine bir şey yapabilir. Dikkat edin.

Haklı. Ailesine ulaşın lütfen, geç olmadan gidebiliyorsanız yanına gidin. Yapabiliyorsanız onu da alıp en yakın yetkili merciiye gidin.

Arkadaşlarınıza veya arkadaşlarına sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…