AndroMobilE Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 47 3 Mayıs 2024 #31 insanddfadsf dedi: Ya kanlı videolar filan vardı, korktum çıkmaya çalıştım işte bir yere tıkladım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dedi gibi bende öyle düşündüm midem bulandı çok tehlikeli geldi bana
insanddfadsf dedi: Ya kanlı videolar filan vardı, korktum çıkmaya çalıştım işte bir yere tıkladım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dedi gibi bende öyle düşündüm midem bulandı çok tehlikeli geldi bana
7 707286 Centipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 199 3 Mayıs 2024 #32 OTUNBİR dedi: Chrome'da asla Dark Web'e giriş olmaz Tor Browser gibi programlarda anonim olarak girmeniz lazım yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Ya hocam, ben anlamıyorum. Ölüm videoları filan vardı, aklıma ilk o geliyor. Korkuyorum.
OTUNBİR dedi: Chrome'da asla Dark Web'e giriş olmaz Tor Browser gibi programlarda anonim olarak girmeniz lazım yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Ya hocam, ben anlamıyorum. Ölüm videoları filan vardı, aklıma ilk o geliyor. Korkuyorum.
AndroMobilE Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 47 3 Mayıs 2024 #33 OTUNBİR dedi: Chrome'da asla Dark Web'e giriş olmaz Tor Browser gibi programlarda anonim olarak girmeniz lazım yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Gibi diyor zaten insanddfadsf dedi: Ya hocam, ben anlamıyorum. Ölüm videoları filan vardı, aklıma ilk o geliyor. Korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Korkma bir şey olmaz daha gençsin herhalde sıkıntı yapma fazla
OTUNBİR dedi: Chrome'da asla Dark Web'e giriş olmaz Tor Browser gibi programlarda anonim olarak girmeniz lazım yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Gibi diyor zaten insanddfadsf dedi: Ya hocam, ben anlamıyorum. Ölüm videoları filan vardı, aklıma ilk o geliyor. Korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Korkma bir şey olmaz daha gençsin herhalde sıkıntı yapma fazla
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 3 Mayıs 2024 #34 AndroMobilE dedi: Gibi diyor zaten. Genişletmek için tıkla... insanddfadsf dedi: Ya hocam, ben anlamıyorum. Ölüm videoları filan vardı, aklıma ilk o geliyor. Korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Seegore sitesi tahmin ettiğim gibi. Bir şey olmaz. Dark web diye düşünüyorsanız Chrome asla izin vermez böyle bir şeye.
AndroMobilE dedi: Gibi diyor zaten. Genişletmek için tıkla... insanddfadsf dedi: Ya hocam, ben anlamıyorum. Ölüm videoları filan vardı, aklıma ilk o geliyor. Korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Seegore sitesi tahmin ettiğim gibi. Bir şey olmaz. Dark web diye düşünüyorsanız Chrome asla izin vermez böyle bir şeye.
7 707286 Centipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 199 3 Mayıs 2024 #35 OTUNBİR dedi: Seegore sitesi tahmin ettiğim gibi. Bir şey olmaz. Dark web diye düşünüyorsanız Chrome asla izin vermez böyle bir şeye. Genişletmek için tıkla... Adı "Hard/R" gibi bir şeydi.
OTUNBİR dedi: Seegore sitesi tahmin ettiğim gibi. Bir şey olmaz. Dark web diye düşünüyorsanız Chrome asla izin vermez böyle bir şeye. Genişletmek için tıkla... Adı "Hard/R" gibi bir şeydi.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 3 Mayıs 2024 #36 insanddfadsf dedi: Adı "Hard/R" gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... İntihar siteleri muhtemelen. Çoğu fake oluyor montajla yapıyorlar korkmayın.
insanddfadsf dedi: Adı "Hard/R" gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... İntihar siteleri muhtemelen. Çoğu fake oluyor montajla yapıyorlar korkmayın.
AndroMobilE Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 47 3 Mayıs 2024 #37 Bende en son +18 bir yere üye olunca öyle korktum lise zamanları ama bayadır kullanmıyom hesabı varmı yokmu bilmiyom
Bende en son +18 bir yere üye olunca öyle korktum lise zamanları ama bayadır kullanmıyom hesabı varmı yokmu bilmiyom
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #38 insanddfadsf dedi: Adı "Hard/R" gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben telefonumu resetlemiştim aynı sizin gibi korktuğumda size kalmış bir şey bu korku bırakmazsa peşinizi telefonu resetlersiniz.
insanddfadsf dedi: Adı "Hard/R" gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben telefonumu resetlemiştim aynı sizin gibi korktuğumda size kalmış bir şey bu korku bırakmazsa peşinizi telefonu resetlersiniz.
7 707286 Centipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 199 3 Mayıs 2024 #39 gojofaniyim dedi: Hocam ben telefonumu resetlemiştim aynı sizin gibi korktuğumda size kalmış bir şey bu korku bırakmazsa peşinizi telefonu resetlersiniz. Genişletmek için tıkla... AndroMobilE dedi: Bende en son +18 bir yere üye olunca öyle korktum lise zamanları ama bayadır kullanmıyom hesabı varmı yokmu bilmiyom Genişletmek için tıkla... OTUNBİR dedi: İntihar siteleri muhtemelen. Çoğu fake oluyor montajla yapıyorlar korkmayın. Genişletmek için tıkla... Hocalarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
gojofaniyim dedi: Hocam ben telefonumu resetlemiştim aynı sizin gibi korktuğumda size kalmış bir şey bu korku bırakmazsa peşinizi telefonu resetlersiniz. Genişletmek için tıkla... AndroMobilE dedi: Bende en son +18 bir yere üye olunca öyle korktum lise zamanları ama bayadır kullanmıyom hesabı varmı yokmu bilmiyom Genişletmek için tıkla... OTUNBİR dedi: İntihar siteleri muhtemelen. Çoğu fake oluyor montajla yapıyorlar korkmayın. Genişletmek için tıkla... Hocalarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
AndroMobilE Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 47 3 Mayıs 2024 #40 gojofaniyim dedi: Hocam ben telefonumu resetlemiştim aynı sizin gibi korktuğumda size kalmış bir şey bu korku bırakmazsa peşinizi telefonu resetlersiniz. Genişletmek için tıkla... Resetin faydası nedir
gojofaniyim dedi: Hocam ben telefonumu resetlemiştim aynı sizin gibi korktuğumda size kalmış bir şey bu korku bırakmazsa peşinizi telefonu resetlersiniz. Genişletmek için tıkla... Resetin faydası nedir