+18 sitede yanlışlıkla reklama tıklamak

ankara ronaldo

Hectopat
Daha fazla  
Dün gece oynatıcıda çıkan reklama tıkladım, sonra kapattım. Telefonumda ESET AV yüklüydü ve bir uyarı vermedi fakat virüs girme ihtimali var mı?
İkinci sorum da şu; bu konularda biraz takıntılıyım ve aydınlanmak istiyorum. Telefonumda antivirüs varsa bir virüs telefonuma girmeye çalıştığında bu antivirüs gerçekten virüsü başarılı bir şekilde durdurabiliyor mu? Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) En kötü ihtimalle reklam virüsü girebilir.
2-) Antivirüs yazılımları gerçekten de koruma sağlıyor.
3-) Reklam engelleyicili bir tarayıcı kullanın. Malum sitelerde fake oynatma butonuyla sizi avlayabilirler.

Herhangi bir dosya indirilmediyse sorun olmayacaktır içiniz daralıyorsa modemi kapatıp açıp yeni IP adresi alın ardından reklamlara daha dikkatli olun.

Şahsen ben telefonda bu tarz güvenlik uygulamalarını bile kullanmayı gereksiz buluyorum, kaynağı belirsiz şeyler indirmedikçe telefonuna virüs girme ihtimali çok az ayrıca yıllardır hiç virüs sorunu yaşamadım ne telefonda ne bilgisayarda, sen kaynağı belirsiz ve tekinsiz uygulama, dosya veya program indirmedikçe bir sorun olmaz olacağını da sanmıyorum.

Sistem ve tarayıcıyı güncel tutuyorsan bir siteyi ziyaret ederek veya reklama tıklayarak zararlı bulaştırma ihtimalin önemsenecek kadar yüksek değil.
Hocam önerebileceğiniz tarayıcı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…