MrSpy1456 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 16 yaşında kardeşim var 10. sınıfta sınıfta kaldı açığa geçebilir mi?
NORTqls Decipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1.455 Çözümler 5 29 Temmuz 2025 #2 MrSpy1456 dedi: 16 yaşında kardeşim var 10. sınıfta sınıfta kaldı açığa geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... MESEM'e geçmesi daha sağlıklı olmaz mı?
MrSpy1456 dedi: 16 yaşında kardeşim var 10. sınıfta sınıfta kaldı açığa geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... MESEM'e geçmesi daha sağlıklı olmaz mı?
Eneskartal0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #3 MrSpy1456 dedi: 16 yaşında kardeşim var 10. sınıfta sınıfta kaldı açığa geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... Geçebilir.
MrSpy1456 dedi: 16 yaşında kardeşim var 10. sınıfta sınıfta kaldı açığa geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... Geçebilir.
AgaRingo Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 297 Yer Türkiye 29 Temmuz 2025 #4 MrSpy1456 dedi: 16 yaşında kardeşim var 10. sınıfta sınıfta kaldı açığa geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... Geçebilir bende kaldım geçtim.
MrSpy1456 dedi: 16 yaşında kardeşim var 10. sınıfta sınıfta kaldı açığa geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... Geçebilir bende kaldım geçtim.
1881mirac Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 413 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #5 Açığa geçme tamamen (eğer özel bir sebep yoksa) kaldırıldı. "Hayalet okul" olarak tabir edilen okullara kayıt olabilirsiniz ancak artık bu da riskli.
Açığa geçme tamamen (eğer özel bir sebep yoksa) kaldırıldı. "Hayalet okul" olarak tabir edilen okullara kayıt olabilirsiniz ancak artık bu da riskli.
MrSpy1456 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #6 1881mirac dedi: Açığa geçme tamamen (eğer özel bir sebep yoksa) kaldırıldı. "Hayalet okul" olarak tabir edilen okullara kayıt olabilirsiniz ancak artık bu da riskli. Genişletmek için tıkla... Hayalet okul nedir? AgaRingo dedi: Geçebilir bende kaldım geçtim. Genişletmek için tıkla... 1 sene kaldı ama
1881mirac dedi: Açığa geçme tamamen (eğer özel bir sebep yoksa) kaldırıldı. "Hayalet okul" olarak tabir edilen okullara kayıt olabilirsiniz ancak artık bu da riskli. Genişletmek için tıkla... Hayalet okul nedir? AgaRingo dedi: Geçebilir bende kaldım geçtim. Genişletmek için tıkla... 1 sene kaldı ama
1881mirac Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 413 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #7 MrSpy1456 dedi: Hayalet okul nedir? Genişletmek için tıkla... Belirli bir ücret karşılığında sizi okula gidiyor gibi gösteriyorlar ancak gitmiyorsunuz. MrSpy1456 dedi: 1 sene kaldı ama Genişletmek için tıkla... Ayrıca kaç yıl kalmış olursa olsun açığa geçme kaldırıldı eğer özel bir sebep yoksa.
MrSpy1456 dedi: Hayalet okul nedir? Genişletmek için tıkla... Belirli bir ücret karşılığında sizi okula gidiyor gibi gösteriyorlar ancak gitmiyorsunuz. MrSpy1456 dedi: 1 sene kaldı ama Genişletmek için tıkla... Ayrıca kaç yıl kalmış olursa olsun açığa geçme kaldırıldı eğer özel bir sebep yoksa.
mitatdemir Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 630 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #8 1881mirac dedi: Belirli bir ücret karşılığında sizi okula gidiyor gibi gösteriyorlar ancak gitmiyorsunuz. Ayrıca kaç yıl kalmış olursa olsun açığa geçme kaldırıldı eğer özel bir sebep yoksa. Genişletmek için tıkla... Arka arkaya 2 kere kalınca otomatik açığa geçiriliyor.
1881mirac dedi: Belirli bir ücret karşılığında sizi okula gidiyor gibi gösteriyorlar ancak gitmiyorsunuz. Ayrıca kaç yıl kalmış olursa olsun açığa geçme kaldırıldı eğer özel bir sebep yoksa. Genişletmek için tıkla... Arka arkaya 2 kere kalınca otomatik açığa geçiriliyor.
1881mirac Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 413 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #9 mitatdemir dedi: Arka arkaya 2 kere kalınca otomatik açığa geçiriliyor. Genişletmek için tıkla... Evet yani özel sebeplerden bir tanesi yine. Örneğin, öğrencinin babası asker ise ve görevinden dolayı ailecek şehir değiştirmeleri gerektiyse yine açığa geçme izni veriliyor. Bu da özel sebeplerden bir tanesi.
mitatdemir dedi: Arka arkaya 2 kere kalınca otomatik açığa geçiriliyor. Genişletmek için tıkla... Evet yani özel sebeplerden bir tanesi yine. Örneğin, öğrencinin babası asker ise ve görevinden dolayı ailecek şehir değiştirmeleri gerektiyse yine açığa geçme izni veriliyor. Bu da özel sebeplerden bir tanesi.