Jon_Snow Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #1 Merhabalar arkadaşlar. 18 yaş altı için sokağa çıkma yasağı kalktı, ben memleketime gitmek istiyorum fakat aileden gitmek isteyen yok. Amcam ise ailesi ile birlikte gidecek. Ben de onlarla gitsem sıkıntı çıkar mı? İçeri almazlar değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Merhabalar arkadaşlar. 18 yaş altı için sokağa çıkma yasağı kalktı, ben memleketime gitmek istiyorum fakat aileden gitmek isteyen yok. Amcam ise ailesi ile birlikte gidecek. Ben de onlarla gitsem sıkıntı çıkar mı? İçeri almazlar değil mi?
yasNbae Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 402 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek odtü fizik öğrencisi 12 Haziran 2020 #2 Sanmam ebevyn olarak geçiyorsa amca gidilir neden olmasın.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Haziran 2020 #3 Jon_Snow dedi: Aileden gitmek isteyen yok. Genişletmek için tıkla... O halde gidebileceğini zannetmiyorum. Senin ebeveynlerin annen ve baban, ebeveyni olmayan, yakını olarak amca, teyzesi sayılıyor mu bilemiyorum. İçeri almazlar.
Jon_Snow dedi: Aileden gitmek isteyen yok. Genişletmek için tıkla... O halde gidebileceğini zannetmiyorum. Senin ebeveynlerin annen ve baban, ebeveyni olmayan, yakını olarak amca, teyzesi sayılıyor mu bilemiyorum. İçeri almazlar.
Jon_Snow Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #4 Tortue dedi: O halde gidebileceğini zannetmiyorum. Senin ebeveynlerin annen ve baban, ebeveyni olmayan, yakını olarak amca, teyzesi sayılıyor mu bilemiyorum. İçeri almazlar. . Genişletmek için tıkla... Amca da baba yarısıdır. . yasNbae dedi: Sanmam ebevyn olarak geçiyorsa amca gidilir neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Bence de gidilir ama sonra almasınlar içeriye.
Tortue dedi: O halde gidebileceğini zannetmiyorum. Senin ebeveynlerin annen ve baban, ebeveyni olmayan, yakını olarak amca, teyzesi sayılıyor mu bilemiyorum. İçeri almazlar. . Genişletmek için tıkla... Amca da baba yarısıdır. . yasNbae dedi: Sanmam ebevyn olarak geçiyorsa amca gidilir neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Bence de gidilir ama sonra almasınlar içeriye.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Haziran 2020 #5 Jon_Snow dedi: Amca da baba yarısıdır. . Genişletmek için tıkla... Ebeveynler sağ iken Amca'ya iş düşeceğini sanmıyorum. Jon_Snow dedi: almasınlar içeriye. Genişletmek için tıkla... İçeriye almak yok, para cezası var.
Jon_Snow dedi: Amca da baba yarısıdır. . Genişletmek için tıkla... Ebeveynler sağ iken Amca'ya iş düşeceğini sanmıyorum. Jon_Snow dedi: almasınlar içeriye. Genişletmek için tıkla... İçeriye almak yok, para cezası var.
Jon_Snow Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #6 Tortue dedi: Ebeveynler sağ iken Amca'ya iş düşeceğini sanmıyorum. İçeriye almak yok, para cezası var. Genişletmek için tıkla... Para cezası yemek yerine içeriye girerim daha iyi (kafa dinleriz kodeste)
Tortue dedi: Ebeveynler sağ iken Amca'ya iş düşeceğini sanmıyorum. İçeriye almak yok, para cezası var. Genişletmek için tıkla... Para cezası yemek yerine içeriye girerim daha iyi (kafa dinleriz kodeste)
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 12 Haziran 2020 #7 Googlelayınca gördüm de 18 yaş altı annesiyle babasıyla gitmesi gerekiyormuş.
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 12 Haziran 2020 #8 Aileniz olmadığı için olmuyor.
Omagah Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 756 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #9 Bir tanıdığım 3000 lira ceza yedi bence gitme.
Jon_Snow Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #10 Kayseri Mantısı dedi: Googlelayınca gördüm de 18 yaş altı annesiyle babasıyla gitmesi gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Evde kaldık gine Omagah dedi: Bir tanıdığım 3000 lira ceza yedi bence gitme. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yardımlarınız için sağ olun. ( evde kaldık gine yav)
Kayseri Mantısı dedi: Googlelayınca gördüm de 18 yaş altı annesiyle babasıyla gitmesi gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Evde kaldık gine Omagah dedi: Bir tanıdığım 3000 lira ceza yedi bence gitme. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yardımlarınız için sağ olun. ( evde kaldık gine yav)