Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 28 Şubat 2022 #1 Merhabalar, sorum başlıktaki gibi. 18 yaş altındaki birisi Ukrayna ordusuna katılmak için başvuruda bulunursa kabul edilebilir mi?
Merhabalar, sorum başlıktaki gibi. 18 yaş altındaki birisi Ukrayna ordusuna katılmak için başvuruda bulunursa kabul edilebilir mi?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.508 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 28 Şubat 2022 #2 Yszuf dedi: Merhabalar, sorum başlıktaki gibi. 18 yaş altındaki birisi Ukrayna ordusuna katılmak için başvuruda bulunursa kabul edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
Yszuf dedi: Merhabalar, sorum başlıktaki gibi. 18 yaş altındaki birisi Ukrayna ordusuna katılmak için başvuruda bulunursa kabul edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 28 Şubat 2022 #4 Rusya savunuyordu reis sonunda Ukrayna tarafına geçmiş.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 28 Şubat 2022 #5 Orion Nebula dedi: Rusya savunuyordu reis sonunda Ukrayna tarafına geçmiş. Genişletmek için tıkla... Bu konuları burada açmayalım. Ben zaten Ukrayna tarafındaydım.
Orion Nebula dedi: Rusya savunuyordu reis sonunda Ukrayna tarafına geçmiş. Genişletmek için tıkla... Bu konuları burada açmayalım. Ben zaten Ukrayna tarafındaydım.
lekwiny Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #6 Yszuf dedi: Merhabalar, sorum başlıktaki gibi. 18 yaş altındaki birisi Ukrayna ordusuna katılmak için başvuruda bulunursa kabul edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba
Yszuf dedi: Merhabalar, sorum başlıktaki gibi. 18 yaş altındaki birisi Ukrayna ordusuna katılmak için başvuruda bulunursa kabul edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba