snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar ben banka hesabı açmak istiyorum ama yaşım 18'den küçük. Açabilir miyim? (yaşım 16) Hangi banka daha iyi? Limit var mı? Sınır var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2023
Arkadaşlar ben banka hesabı açmak istiyorum ama yaşım 18'den küçük. Açabilir miyim? (yaşım 16) Hangi banka daha iyi? Limit var mı? Sınır var mı?
MrEpoch Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #3 Ustam senin icin en iyi bankalar özel bankalar çünkü devlet bankasındaki memurlar kafasız olduklari için hesap açsalar bile internet bankaciligi para gönderme vs kapatıyorlar. Limit olayı bankadan bankaya değişiyor.
Ustam senin icin en iyi bankalar özel bankalar çünkü devlet bankasındaki memurlar kafasız olduklari için hesap açsalar bile internet bankaciligi para gönderme vs kapatıyorlar. Limit olayı bankadan bankaya değişiyor.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 25 Eylül 2023 #4 Papara ben kullanıyorum yas 15 gayet memnunum cashback te çok iyi oluyor. snezzy dedi: Arkadaşlar ben banka hesabı açmak istiyorum ama yaşım 18'den küçük. Açabilir miyim? (yaşım 16) Hangi banka daha iyi? Limit var mı? Sınır var mı? Genişletmek için tıkla... Niye düşünmediniz Papara'ya da dusunduyseniz neden istemesinin.
Papara ben kullanıyorum yas 15 gayet memnunum cashback te çok iyi oluyor. snezzy dedi: Arkadaşlar ben banka hesabı açmak istiyorum ama yaşım 18'den küçük. Açabilir miyim? (yaşım 16) Hangi banka daha iyi? Limit var mı? Sınır var mı? Genişletmek için tıkla... Niye düşünmediniz Papara'ya da dusunduyseniz neden istemesinin.
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 25 Eylül 2023 #5 snezzy dedi: Arkadaşlar ben banka hesabı açmak istiyorum ama yaşım 18'den küçük. Açabilir miyim? (yaşım 16) Hangi banka daha iyi? Limit var mı? Sınır var mı? Genişletmek için tıkla... Akbank'a anne ve baban ile gidersen hesap açabilirsin.
snezzy dedi: Arkadaşlar ben banka hesabı açmak istiyorum ama yaşım 18'den küçük. Açabilir miyim? (yaşım 16) Hangi banka daha iyi? Limit var mı? Sınır var mı? Genişletmek için tıkla... Akbank'a anne ve baban ile gidersen hesap açabilirsin.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 25 Eylül 2023 #6 snezzy dedi: O bende var amq fazla güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Niye ki?
snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #7 Slmbneymen dedi: Niye ki? Genişletmek için tıkla... Şıkayet var adlı bir sitedeki şikayetleri gördüm
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 25 Eylül 2023 #8 Veli ile gidip garantide hesap açtırabilirsiniz. Gençlere bıktıracak kısıtlama koymayan bir bankadır kendileri.
Veli ile gidip garantide hesap açtırabilirsiniz. Gençlere bıktıracak kısıtlama koymayan bir bankadır kendileri.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 26 Eylül 2023 #9 snezzy dedi: Şıkayet var adlı bir sitedeki şikayetleri gördüm. Genişletmek için tıkla... Aslında bütün bankalar için var.
snezzy dedi: Şıkayet var adlı bir sitedeki şikayetleri gördüm. Genişletmek için tıkla... Aslında bütün bankalar için var.
Jasoelys Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 740 Makaleler 14 Çözümler 2 26 Eylül 2023 #10 Veli olması şartıyla hesap açabilirsin.