Arkadaşlar ben bu sene 12. sınıfım ve beceri eğitimi için staj göreceğim ve staj ücretinin yatırılması için bir banka hesabı açacağım. Para gönderip alabileceğim, sanal kart oluşturup internet alışverişi vb. yapabileceğim bir banka önerir misiniz? Teşekkürler.
Arkadaşlar ben bu sene 12. sınıfım ve beceri eğitimi için staj göreceğim ve staj ücretinin yatırılması için bir banka hesabı açacağım. Para gönderip alabileceğim, sanal kart oluşturup internet alışverişi vb. yapabileceğim bir banka önerir misiniz? Teşekkürler.
13-14 yıl önce staj için Denizbank'tan almıştım. Herhangi bir kısıtlaması yoktu. Kafana göre alma bence, çalışacağın yer hangi banka ile anlaşmalıysa oradan maaş kartı almanı söyler büyük ihtimalle.
Çoğu şey kısıtlı değil ben sadece para gönderip almak ve intermet harcamaları için kullanıyorum.
Arkadaşların dediği gibi anlaşmalı bankaların kartını almanız daha iyi olur.