18 yaş altı banka kartı alınabilir mi?

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
Freelance işiyle uğraşıyorum. IBAN olmadığı için para alamıyorum. Bende Tosla ve Papara var ama onlarda IBAN yok. Benim alabileceğim bir banka kartı var mı?

Çocuklar için banka hesabı açılabiliyor ve hesaba da banka kartı bağlanabiliyor fakat uğraşmak istemeyen çalışanlar saçma taleplerde bulunabiliyor. Sadece staj için hesap açıldığını söyleyen bir çalışan ile karşılaşabiliyorsunuz veya belirli bir tutarda para yatırmanız istenebiliyor.

Türkiye İş Bankası gibi kaliteli bir bankada rahatlıkla hesap açabilirsiniz. Uğraşmaya değeceğini düşünürseniz çocuklar için EFT gönderme kısıtlaması olmayan bankalara da bakabilirsiniz. Velinizle birlikte gitmeniz yeterli oluyor.

Freelance işiyle uğraşıyorum. IBAN olmadığı için para alamıyorum. Bende Tosla ve Papara var ama onlarda IBAN yok. Benim alabileceğim bir banka kartı var mı?

Bildiğim kadarıyla veli ile gittiğiniz zaman açabiliyorsunuz ama bazı bankalar da ya anne ya da baba olmak zorundaydı sanırım yanlış da olabilir tam hatırlamıyorum ama veli olmak zorunda.

Türkiye İş Bankası'nda 18 yaşından küçükseniz EFT gönderemiyorsunuz.

Aynı şekilde Ziraat'ta da kısıtlama mevcut. Bilgi açısından söyleyeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…