A AEWJAB Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 543 Çözümler 1 5 Ağustos 2023 #1 16 yaşındayım kendime ait banka kartı çıkarabilir miyim? Çıkarırsam herhangi bir kısıtlama olur mu?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 5 Ağustos 2023 #2 Veli(leri)nle gidersen çıkartabiliyorsun ancak kısıtlama konusu bankalar arasında değişiklik gösterebiliyor, banka kartı yanında Nays da kullanman faydalı olabilir.
Veli(leri)nle gidersen çıkartabiliyorsun ancak kısıtlama konusu bankalar arasında değişiklik gösterebiliyor, banka kartı yanında Nays da kullanman faydalı olabilir.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2023 #3 Velinle beraber bankaya giderek çıkartabilirsin fakat para alma ve gönderme işlemleri yapamazsın.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Ağustos 2023 #4 Atahan Kutlu dedi: Velinle beraber bankaya giderek çıkartabilirsin fakat para alma ve gönderme işlemleri yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Bankadan bankaya değişiyor bu.
Atahan Kutlu dedi: Velinle beraber bankaya giderek çıkartabilirsin fakat para alma ve gönderme işlemleri yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Bankadan bankaya değişiyor bu.
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2023 #5 AEWJAB dedi: 16 yaşındayım kendime ait banka kartı çıkarabilir miyim? Çıkarırsam herhangi bir kısıtlama olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ben İş Bankası İlk İmza kullanıyorum velimle gidip almıştık normal hesaptan tek eksiği havale/eft/fast yapamıyorsunuz yapmanın tek bir yolu var EFT yapmak istediğiniz IBAN ve IBAN sahibinin adı soyadı ila bankaya gidip IBAN'ı kaydettiriyorsunuz ve artık o kişiye gönderebilirsiniz.
AEWJAB dedi: 16 yaşındayım kendime ait banka kartı çıkarabilir miyim? Çıkarırsam herhangi bir kısıtlama olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ben İş Bankası İlk İmza kullanıyorum velimle gidip almıştık normal hesaptan tek eksiği havale/eft/fast yapamıyorsunuz yapmanın tek bir yolu var EFT yapmak istediğiniz IBAN ve IBAN sahibinin adı soyadı ila bankaya gidip IBAN'ı kaydettiriyorsunuz ve artık o kişiye gönderebilirsiniz.
prime850 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #6 AEWJAB dedi: 16 yaşındayım kendime ait banka kartı çıkarabilir miyim? Çıkarırsam herhangi bir kısıtlama olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam çıkartırsın iş bankasında para gönderme ve para alma işlemleri var.
AEWJAB dedi: 16 yaşındayım kendime ait banka kartı çıkarabilir miyim? Çıkarırsam herhangi bir kısıtlama olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam çıkartırsın iş bankasında para gönderme ve para alma işlemleri var.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Ağustos 2023 #7 Dediğiniz gibi Ziraat Bankası'ndan yaparsanız para göndermezsiniz ama Garanti BBVA'dan açarsanız gönderebilirsiniz.
Dediğiniz gibi Ziraat Bankası'ndan yaparsanız para göndermezsiniz ama Garanti BBVA'dan açarsanız gönderebilirsiniz.
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2023 #8 Atahan Kutlu dedi: Velinle beraber bankaya giderek çıkartabilirsin fakat para alma ve gönderme işlemleri yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Para alma hepsinde var hocam bildiğim kadarıyla.
Atahan Kutlu dedi: Velinle beraber bankaya giderek çıkartabilirsin fakat para alma ve gönderme işlemleri yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Para alma hepsinde var hocam bildiğim kadarıyla.
prime850 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #9 AEWJAB dedi: 16 yaşındayım kendime ait banka kartı çıkarabilir miyim? Çıkarırsam herhangi bir kısıtlama olur mu? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Papara kullanın benim kartım varda Papara çok daha işlevsel oyun alırken ya da abonelik yatırırken.
AEWJAB dedi: 16 yaşındayım kendime ait banka kartı çıkarabilir miyim? Çıkarırsam herhangi bir kısıtlama olur mu? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Papara kullanın benim kartım varda Papara çok daha işlevsel oyun alırken ya da abonelik yatırırken.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Ağustos 2023 #10 Biom4techh dedi: Para alma hepsinde var hocam bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece velinizden alabildiğiniz kısıtlamalı bankalarda var. prime850 dedi: Bana kalırsa Papara kullanın benim kartım varda Papara çok daha işlevsel oyun alırken ya da abonelik yatırırken. Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli ondan dolayı sıkıntılı birazcık onun dışında en iyi ön ödemeli kart firması olduğu apaçık ortada.
Biom4techh dedi: Para alma hepsinde var hocam bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece velinizden alabildiğiniz kısıtlamalı bankalarda var. prime850 dedi: Bana kalırsa Papara kullanın benim kartım varda Papara çok daha işlevsel oyun alırken ya da abonelik yatırırken. Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli ondan dolayı sıkıntılı birazcık onun dışında en iyi ön ödemeli kart firması olduğu apaçık ortada.