18 yaş altı banka kartı çıkartılabilir mi?

Hocam sadece velinizden alabildiğiniz kısıtlamalı bankalarda var.

Ön ödemeli ondan dolayı sıkıntılı birazcık onun dışında en iyi ön ödemeli kart firması olduğu apaçık ortada.

Öyle hocam kredi kartımın tek şeyi maaşımın oraya yatması onun dışı kullanmıyorum.

Ben 17 yalımdan beri VakıfBank kullanıyorum babamla beraber gidip almıştık. Para alınıyorda gönderiliyorda.

Bana kalırsa Papara kullanın benim kartım varda Papara çok daha işlevsel oyun alırken ya da abonelik yatırırken.

Var zaten ama aylık 10.000TL'den fazlasını karta yatıramıyorum ve çalıştığım için yetmiyor üstüne başka bankalardan para alamıyorum ve atamıyorum.

Hocam ben Garanti BBVA Paracard, Ziraat Bankası Bankkart ve VakıfBank kullanıyorum, Ziraat Bankası'nda IBAN'ınız oluyor yani para alabiliyosunuz ama gönderemiyosunuz. Garanti'de hem alabiliyosunuz hem gönderebiliyosunuz. Aynı şekilde VakıfBank'ta da hem alıp hem gönderebiliyosunuz. Ama ben Garanti'yi öneriyorum çünkü BonusFlaş'ta indirimleri fazla oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…