18 yaş altı banka kartı

EmreTRk

Decapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Merhaba. Ben lise 3 öğrencisiyim ve kendimi havale EFT gibi özellikleri olan (IBAN'a sahip olmak için) bir banka kartı çıkarmak istiyorum. Ama asıl amacım borsa oynamak olduğu için veli vekaletnamesi ile birlikte çıkartacağım. Aylık kullanım ücreti almayan internet bankacılığına sahip bir kart bilen var mı?

Ben 17 yaşım da yapıkredi bankasından aldım ve hala kullanıyorum. Annem ve babam ile gidip o dönem çıkarttırmıştım ve ücret ödememiştim sebebi sanırım staj gördüğüm şirketin karşılaması. Ücreti olduğunu da pek düşünmüyorum. Şuan aynı bankanın kredi kartını kullanıyorum sorun yok ama en yakın zaman da Finansbank veya iş bankasına geçeceğim. Ek olarak Borsa için onay alamayabilirsiniz bankadan. Buna ek olarak bazı bankalar işlem ücreti ve bakım ücreti kesiyor borsa hesabı açılırsa.

Ziraat Bankas'ında da velilerinizle beraber çıkartabilrisiniz. Burs kartım Ziraat Bankası idi. Ücret yoktu.

Lise 3 te ne borsasi oynayacaksin niye oynayacaksin.

Ziraat bankası ile görüşeceğim sanırım. 18 yaşımı geçince normal banka kartı olarak kullanabiliyormuşum. Eğer borsa izni varsa tercih edicem.

Borsa ya karışmaz isen hiçbir banka senden banka kartı için işletim ücreti almaz. Ziraat,Garanti,YapıKredi,İşBankası. En azından bunlar için.
Ziraat bankası ile görüşeceğim sanırım. 18 yaşımı geçince normal banka kartı olarak kullanabiliyormuşum. Eğer borsa izni varsa tercih edicem.
Yanlış anlama borsa da bütçen nedir?

Lise 3 te ne borsasi oynayacaksin niye oynayacaksin.
Borsa oynuyorum dediğim yüzbinler ile değil herhalde. Boş duran insan olmamak lazım. İnsanın biryerden kendini geliştirmesi lazım. Sınava hazırlanırken boş zamanımda da borsa ile ilgileniyorum.

İş Bankası'nın "İlk İmza" kartı var. Ben kullanıyordum ancak önermem. Çünkü herhangi IBAN'a para aktaramıyorsun. Önerim Yapı Kredi'nin 18 yaş altı kartı var. Onda bu işlemleri yapabiliyorsun.

Borsa ya karışmaz isen hiçbir banka senden banka kartı için işletim ücreti almaz. Ziraat,Garanti,YapıKredi,İşBankası. En azından bunlar için.

Yanlış anlama borsa da bütçen nedir?
Şuanda öğrenmek için cüzi miktarlar ile başladım. Yüksek meblağalara ileride girmeyi planlıyorum.

Fikrim yok ama hiçbişeyden ücret almayan enpara yı dene derim bence bu işler içinde ücret almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…