18 yaş altı banka önerisi

sanes

Centipat
Makaleler
1
Yer
Molokini
18 yaşın altındayım, Papara sıkıntısı çıktığından beridir banka arıyorum ve buraya da bir yazmak istedim. Herhangi bir sıkıntı çıkarmayacak güvenilir, internet bankacılığı iyi olan, işlem yapabileceğim ve sürekli işlem ücreti kesmeyen bir banka önerebilir misiniz? Ziraat, İş Bankası ve Garanti Bankasını önerdiler. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

18 yaşın altındayım, Papara sıkıntısı çıktığından beridir banka arıyorum ve buraya da bir yazmak istedim. Herhangi bir sıkıntı çıkarmayacak güvenilir, internet bankacılığı iyi olan, işlem yapabileceğim ve sürekli işlem ücreti kesmeyen bir banka önerebilir misiniz? Ziraat, İş Bankası ve Garanti Bankasını önerdiler. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
15 yaşın altındaysanız eğer ziraatde mobilde işlem yapamıyorsunuz bakıyenizi bile göremiyorsunuz.

Garanti BBVA öneririm. Ama bir kaç tane şube gezmenini öneririm.
Peki niçin Ziraat hocam? İş Bankası'nı falan da çok övüyorlardı.
İş bankası aralarında en sorun çıkartmayan banka ama saçma sapan limitleri var. Mesela eft yapılamıyor havale de tanımlı hesaba yapılıyor. Ve uygulamasının arayüzü karman çorman.

Garanti BBVA öneririm. Ama birkaç tane şube gezmenini öneririm.

Ne avantajı var hocam Ziraat ve İş Bankası'na göre, Garantiyi bu saydıklarım kadar kullanan yok fakat çok memnunlar kullananlar.

İş Bankası aralarında en sorun çıkartmayan banka ama saçma sapan limitleri var. Mesela EFT yapılamıyor havale de tanımlı hesaba yapılıyor. Ve uygulamasının arayüzü karman çorman.

İlk defa duydum İş Bankası'nın bu özelliğini. Böyleyse diğerlerini değerlendiririm.

15 yaşın altındaysanız eğer ziraatde mobilde işlem yapamıyorsunuz bakıyenizi bile göremiyorsunuz.

17 yaşındayım hocam, seneye 18 olacağım. 15 yaş üstü işlem yapabiliyor mu mobil bankacılıkta?

Bende ziraat kullanıyorum bayağı memnumun hocam uygulaması pratik ve hızlı.

Anladım hocam, peki 15 üstü kişiler işlem yapabiliyor mu? Ve sürekli işlem ücreti falan kesiyor mu?

Ne avantajı var hocam Ziraat ve İş Bankası'na göre, Garantiyi bu saydıklarım kadar kullanan yok fakat çok memnunlar kullananlar.

İlk defa duydum İş Bankası'nın bu özelliğini. Böyleyse diğerlerini değerlendiririm.
Normal bir banka hesabından farkı yok, size bonus genç paracard veriliyor ve bu karta özel kampanyalar oluyor. Geçen steam alışverişinde bonus vardı mesela. Ziraat eskiden rezaletti diye biliyorum şu anki durumuna hakim değilim.

17 yaşındayım hocam, seneye 18 olacağım. 15 yaş üstü işlem yapabiliyor mu mobil bankacılıkta?

Anladım hocam, peki 15 üstü kişiler işlem yapabiliyor mu? Ve sürekli işlem ücreti falan kesiyor mu?

O kadar bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı