18 yaş altı banka önerisi

Teşekkürler.

Hocam ben işlem yapınca velime bildirim gidiyor mu veya SMS doğrulamaları benim numara mı geliyor yoksa velime mi gidiyor.

Şubeye gitmeden önce bir ara derim veya gidersende orada boş bulduğun bir görevliye sor açıyor musunuz diye. 4 şube gezdim hiçbirisi açmadı.

Evet yeterli oluyor. Vadesiz TL hesabı demeniz yeterli.

Garantiye gittim bireysel emeklilik zorunlu dedi vakifa gittim 2 veli birden gelmesi lazim dedi vakifdan cikarttim ama numara benim uzerime degil musteri hizmetlerinden değiştirmeye çalışacağım ayrica karti TROY gonderiyorlar

Garantiye gittim bireysel emeklilik zorunlu dedi vakifa gittim 2 veli birden gelmesi lazim dedi vakifdan cikarttim ama numara benim uzerime degil musteri hizmetlerinden değiştirmeye çalışacağım ayrica karti TROY gonderiyorlar

VakıfBank devlet bankası olduğu için TROY olarak çıkarması normal.

Garanti'de şubeden şubeye açıp açmamaları değişebiliyor. Net bir politikaları yok. O konuda bir İş Bankası'nın bir de Enpara'nın politikası net yani.

Ya da garanti politikasını değiştirmiş ben bilemiyorum ben zamanında açtım kullanıyorum yani.

VakıfBank'ın TROY kart vermeleri konusunda ise kartı iptal edip müşteri hizmetlerini arayıp Mastercard Visa yollayın yurt dışında işlem yapıyorum vs. demeniz lazım bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:

Hesap benim numaram ustune degil velim arasa numara degistirmek istiyorum dese değiştirirler mi sizce ayrıca Mastercard Visa ek kart olarak çıkartabiliyor muyuz yoksa illa iptal mi etmek gerekiyor.

Bankomat kart basvurusundan Visa'yi sectim duzeldi sanirim.

Son düzenleme:
Reis veli ile gitmeme gerek var mı velim gitse olur mu haftasonu boşum sadece o zamanda bankalar tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…