hotter34 Megapat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 450 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #11 Rhee dedi: Çekemeyeceğim o zaman galiba. Genişletmek için tıkla... Evet. Para yatırma ve çekme işlemi yapamazsınız 18 yaşından küçük olduğunuz için. Ancak veliniz ile birlikte bankaya giderek çekebilirsiniz.
Rhee dedi: Çekemeyeceğim o zaman galiba. Genişletmek için tıkla... Evet. Para yatırma ve çekme işlemi yapamazsınız 18 yaşından küçük olduğunuz için. Ancak veliniz ile birlikte bankaya giderek çekebilirsiniz.
Rhee Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 26 Temmuz 2022 #12 Cevaplar için teşekkürler. Sorunum çözüldü.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 26 Temmuz 2022 #13 Rhee dedi: Çekemeyeceğim o zaman galiba. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altına hesap açılmıyor. Ailen açtırdıysa onlar adınadır. Ayrıca ne demek kartım yok, hesaba kartsız nasıl erişeceksin? Kayıp mı ettin?
Rhee dedi: Çekemeyeceğim o zaman galiba. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altına hesap açılmıyor. Ailen açtırdıysa onlar adınadır. Ayrıca ne demek kartım yok, hesaba kartsız nasıl erişeceksin? Kayıp mı ettin?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 26 Temmuz 2022 #14 Artık QR kodları var, ATM kodunu mobil uygulamasına okutarak işlem yapabilir siniz.
Rhee Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 26 Temmuz 2022 #15 Emrecngz dedi: 18 yaş altına hesap açılmıyor. Ailen açtırdıysa onlar adınadır. Ayrıca ne demek kartım yok, hesaba kartsız nasıl erişeceksin? Kayıp mı ettin? Genişletmek için tıkla... Ailem benim adıma açtı hesabı kart talep etmemişler ve bankacılık şifresi yok vezneden tek başıma işlemde yapamıyorum.
Emrecngz dedi: 18 yaş altına hesap açılmıyor. Ailen açtırdıysa onlar adınadır. Ayrıca ne demek kartım yok, hesaba kartsız nasıl erişeceksin? Kayıp mı ettin? Genişletmek için tıkla... Ailem benim adıma açtı hesabı kart talep etmemişler ve bankacılık şifresi yok vezneden tek başıma işlemde yapamıyorum.
2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Temmuz 2022 #16 Emrecngz dedi: 18 yaş altına hesap açılmıyor. Ailen açtırdıysa onlar adınadır. Ayrıca ne demek kartım yok, hesaba kartsız nasıl erişeceksin? Kayıp mı ettin? Genişletmek için tıkla... Bal gibi açılıyor hocam sadece veliniz muvafakatname imzalıyor.
Emrecngz dedi: 18 yaş altına hesap açılmıyor. Ailen açtırdıysa onlar adınadır. Ayrıca ne demek kartım yok, hesaba kartsız nasıl erişeceksin? Kayıp mı ettin? Genişletmek için tıkla... Bal gibi açılıyor hocam sadece veliniz muvafakatname imzalıyor.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 27 Temmuz 2022 #17 Rhee dedi: Ailem benim adıma açtı hesabı kart talep etmemişler ve bankacılık şifresi yok vezneden tek başıma işlemde yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu durumda mobil uygulamasına giriş yapmayı deneyin tanıdığınız birine havale atarak parayı çekmiş olursunuz. Ailenizin kart talep etmemiş olması çok büyük bir hata.
Rhee dedi: Ailem benim adıma açtı hesabı kart talep etmemişler ve bankacılık şifresi yok vezneden tek başıma işlemde yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu durumda mobil uygulamasına giriş yapmayı deneyin tanıdığınız birine havale atarak parayı çekmiş olursunuz. Ailenizin kart talep etmemiş olması çok büyük bir hata.