Rinnegan 1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 72 21 Şubat 2021 #21 Arsenik dedi: Gerçekleştirelemiyor, annenin veya babanın adı olmak zorunda. Eğer Toslan varsa ordan yükleyebilirsin banka kartı gibi. Genişletmek için tıkla... Ozaman onların adına papara açtırıcam ama 15 günü var rahat 15 günde piyasada neler değisir. F
Arsenik dedi: Gerçekleştirelemiyor, annenin veya babanın adı olmak zorunda. Eğer Toslan varsa ordan yükleyebilirsin banka kartı gibi. Genişletmek için tıkla... Ozaman onların adına papara açtırıcam ama 15 günü var rahat 15 günde piyasada neler değisir. F
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #22 Rinnegan 1 dedi: O zaman onların adına Papara açtırıcam ama 15 günü var rahat 15 günde piyasada neler değisir. F Genişletmek için tıkla... Karttaki paramı ablamın hesabına yatırdım. Onun kartını kullanıyorum.
Rinnegan 1 dedi: O zaman onların adına Papara açtırıcam ama 15 günü var rahat 15 günde piyasada neler değisir. F Genişletmek için tıkla... Karttaki paramı ablamın hesabına yatırdım. Onun kartını kullanıyorum.
Rinnegan 1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 72 21 Şubat 2021 #23 256386 dedi: Karttaki paramı ablamın hesabına yatırdım. Onun kartını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Paparadaki parayı ablanın banka hesabın atıp Binance'ye mi yolladın?
256386 dedi: Karttaki paramı ablamın hesabına yatırdım. Onun kartını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Paparadaki parayı ablanın banka hesabın atıp Binance'ye mi yolladın?
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #24 Rinnegan 1 dedi: Papara'daki parayı ablanın banka hesabın atıp Binance'ye mi yolladın? Genişletmek için tıkla... Evet ablamın Papara kartına yolladım oradan Binance'ye.
Rinnegan 1 dedi: Papara'daki parayı ablanın banka hesabın atıp Binance'ye mi yolladın? Genişletmek için tıkla... Evet ablamın Papara kartına yolladım oradan Binance'ye.
SerenadeFürNadia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 1.046 Çözümler 2 24 Şubat 2021 #25 256386 dedi: Evet ablamın Papara kartına yolladım oradan Binance'ye. Genişletmek için tıkla... Kendi Papara hesabınızdan ablanızın Papara hesabına mı gönderip yaptınız?
256386 dedi: Evet ablamın Papara kartına yolladım oradan Binance'ye. Genişletmek için tıkla... Kendi Papara hesabınızdan ablanızın Papara hesabına mı gönderip yaptınız?
R Regans Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 74 12 Aralık 2021 #26 Kagan USTA dedi: Hocam yüzünüzün videosu, vesikalık fotoğraflar, kimlik, pasaport ya da sürücü belgesi gibi birçok şey var. Genişletmek için tıkla... Siz onları nasıl geçtiniz?
Kagan USTA dedi: Hocam yüzünüzün videosu, vesikalık fotoğraflar, kimlik, pasaport ya da sürücü belgesi gibi birçok şey var. Genişletmek için tıkla... Siz onları nasıl geçtiniz?