18 yaş altı birey Xiaomi garanti servisine ürün gönderebilir mi?

berke 132435

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 2 Eylül tarihinde Hepsiburada üzerinden bir satıcıdan telefon aldım. Redmi Note 10 telefon geldi fakat kutu üstünde jelatin olmasına rağmen Redmi Note yazılı özellik anlatan jelatin yoktu telefonda ve şarj aleti 1. kalite replika. Neyse önemi yok, telefon sağlam ve çalışıyor. 1 hafta önce sabaha karşı 4 5 gibi kapanmış ve ne yaparsam yapayım açılmadı. Daha önce de olmuştu. Güncelleme yapıyormuş, 1 saat sonra açılmıştı. Telefoncu içini açarım dedi fakat garanti yanar. Garantiye yollayacağım ama ben 13 yaşındayım. Telefon benim adıma sipariş edildi. Fatura benim adıma, benim T.C. No ile kesildi. Garanti sorun çıkarır mı bu konuda? Bir de nasıl yollayacağım? Nasıl yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz? Sağ olun şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah kolaylık versin kardeşim bol şans sana hayatında. Bakalım tahtakaleye mi gönderecekler Xiaomi'yi arayınca yoksa karaköy e mi? Xiaomi'yi ara direk. Onlar yönlendirir seni biz burada ne desek boş

18 yaş altıyım ya sorun olurmu ankara evofone a götürmeyi düşünüyorum

Yetkili servisi ile görüşerek kargo kodu alıp kargolayın, ürünü tamir etmeden önce T.C.'den yaşına bakmayacaklar ama hukukî bir süreç gerekirse (THH vs.) Sen başvuru yapamazsın.

yaw yok ne tc ne baska bı sey garantı ve tel yanında olsun yeter istersen telefon calıntı olsun umursamazlar adamlar ısını yapıyor ben 2 3 kere evofone a gittim isim soy isim tel ver soruyorlar kargolayalım mı ıstersen elden al götürürken elden götür derdini anlat

memeleketimde evofone var oraya götüreyim napayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…