Rapidly Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 641 Çözümler 2 1 Ağustos 2025 #11 bvtushka dedi: Merhaba, 15 yaşındayım, herhangi bir partiye siyasi üyelik yapabiliyor muyuz? Gençlik kolları gibi. e-Devlet'im var. Genişletmek için tıkla... Tahmin edeyim zafer partisi mi?
bvtushka dedi: Merhaba, 15 yaşındayım, herhangi bir partiye siyasi üyelik yapabiliyor muyuz? Gençlik kolları gibi. e-Devlet'im var. Genişletmek için tıkla... Tahmin edeyim zafer partisi mi?
1.3 Multijet Centipat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 905 Çözümler 2 Yer Mersin/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amele 1 Ağustos 2025 #12 Rapidly dedi: Tahmin edeyim zafer partisi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yaşı görür görmez akluniza gerçekten zafer mi geldi? Acaba hangi parti diye düşündüm ama hiç aklıma zafer gelmedi Rapidly dedi: Tahmin edeyim zafer partisi mi? Genişletmek için tıkla... Tabii o yaşlarda bende x bir oartiyi tutuyordum sorgulamadan, neden tuttuğunu dahi bilmed3n, ama yaş ilerledikçe farkındalık kar oturuyor hocam, o yaşlardaki hayatımın gidişatını, düşüncemi %80 değiştirdim örneğin.
Rapidly dedi: Tahmin edeyim zafer partisi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yaşı görür görmez akluniza gerçekten zafer mi geldi? Acaba hangi parti diye düşündüm ama hiç aklıma zafer gelmedi Rapidly dedi: Tahmin edeyim zafer partisi mi? Genişletmek için tıkla... Tabii o yaşlarda bende x bir oartiyi tutuyordum sorgulamadan, neden tuttuğunu dahi bilmed3n, ama yaş ilerledikçe farkındalık kar oturuyor hocam, o yaşlardaki hayatımın gidişatını, düşüncemi %80 değiştirdim örneğin.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #13 Rapidly dedi: Tahmin edeyim zafer partisi mi? Genişletmek için tıkla... İkisinden biri olacak, başka umut yok.
Rapidly dedi: Tahmin edeyim zafer partisi mi? Genişletmek için tıkla... İkisinden biri olacak, başka umut yok.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.941 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #14 Valla bana hangi parti ücretsiz bişi hediye edicekse ben ona üye olcam:d.