Tramvay cücesi Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 141 21 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben şu an Rusya'dayım ve Türkiye'ye tek döneceğim. 17 yaşındayım bir sıkıntı olur mu? Ailemle beraber geldim ama tek döneceğim.
Merhaba arkadaşlar. Ben şu an Rusya'dayım ve Türkiye'ye tek döneceğim. 17 yaşındayım bir sıkıntı olur mu? Ailemle beraber geldim ama tek döneceğim.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 21 Aralık 2023 #2 Ailenin resmiyette onayı lazım. Ayrıca Türkiye konsolosluğunun da bunu kabul etmesi lazım. Bunlar yerine 18'i beklemek en mantıklısı bence.
Ailenin resmiyette onayı lazım. Ayrıca Türkiye konsolosluğunun da bunu kabul etmesi lazım. Bunlar yerine 18'i beklemek en mantıklısı bence.
7 739179 Picopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 221 Çözümler 1 21 Aralık 2023 #3 17 yaşımda tek başıma USA'ye gidip geri gelmiştim ancak giderken ailemden bir belge istemişlerdi diye hatırlıyorum. Dönerken ise elimi kolumu sallayarak döndüm uçağımı alıp. TC vatandaşıysan ve biletini alabildiysen girersin ülkeye diye biliyorum.
17 yaşımda tek başıma USA'ye gidip geri gelmiştim ancak giderken ailemden bir belge istemişlerdi diye hatırlıyorum. Dönerken ise elimi kolumu sallayarak döndüm uçağımı alıp. TC vatandaşıysan ve biletini alabildiysen girersin ülkeye diye biliyorum.
Tramvay cücesi Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 141 21 Aralık 2023 #4 534747 dedi: Ailenin resmiyette onayı lazım. Ayrıca Türkiye konsolosluğunun da bunu kabul etmesi lazım. Bunlar yerine 18'i beklemek en mantıklısı bence. Genişletmek için tıkla... Ben ailemle beraber geldim yani vizem bile onların üstünden oluyor 18'i bekleyebilecek durumda değilim pek. Ama Türk vatandaşıyım.
534747 dedi: Ailenin resmiyette onayı lazım. Ayrıca Türkiye konsolosluğunun da bunu kabul etmesi lazım. Bunlar yerine 18'i beklemek en mantıklısı bence. Genişletmek için tıkla... Ben ailemle beraber geldim yani vizem bile onların üstünden oluyor 18'i bekleyebilecek durumda değilim pek. Ama Türk vatandaşıyım.