18 yaş altı birisine tapu devredilebilir mi?

Umut Erden 34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba babam yaşlı olduğu için ölmesinden korkuyor ve varlıklı bir insan kendisi üzerine olan malvarlilarini benim üstüme yapmak istiyor ve ben 18 yaşından küçüğüm böyle bir şey yapabilir mi?

Merhaba babam yaşlı olduğu için ölmesinden korkuyor ve varlıklı bir insan kendisi üzerine olan malvarlilarini benim üstüme yapmak istiyor ve ben 18 yaşından küçüğüm böyle bir şey yapabilir mi?
yapamaz diye biliyorum ayrıca böyle şeyleri heryerde söyleme kimseyle paylaşma

Bildiğim kadarıyla yapılamaz. Zamanında bir evimiz vardı, aslında 2 ablam ve benim üzerime yapılmasını istiyordu ablamlar fakat ben 13 yaşındaydım, yapamadık. Ablamların üzerine oldu ev.

Hayır devredemez ancak babanız hayattayken sizi tam varis olarak malvarlığı dağıtımı yapabilir (hocam bunlardan ziyade Allah uzun ömür versin babanıza).

Hayır devredemez ancak babanız hayattayken sizi tam varis olarak malvarlığı dağıtımı yapabilir (hocam bunlardan ziyade Allah uzun ömür.

Sağ ol.

Arama motorları sanırım sadece technopath sosyale girmek için...

Hayır devredilemez.

Ya dostum araştırdım ama bazı kaynaklar verilebilir diyor bazıları verilemez ne yapım ben?

Kardeşim ben alabilirim istersen. 18 yaşını doldurunca geri veririm. (!)

Oo gel yapım dostum. (!)

Sağ ol.

Ya dostum araştırdım ama bazı kaynaklar verilebilir diyor bazıları verilemez ne yapım ben?
Verilemez. 18 yaşında değilsin alsan bile tapuyla bir şey yapabileceğini zannetmiyorum.

Tapu önemli bir belgedir, bu yüzden 18 yaşında olman şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…