18 yaş altı Bitcoin ve altcoin alma

enesaak

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi geceler. Bayağıdır Bitcoin ve altcoinler hakkında merakım ve araştırmalarım vardı, 2-3 gündür de kuzenimin yanında sürekli onu izledim, ben de hesap açmayı düşündüm fakat 18 yaş limiti olduğunu öğrenince çok uğraşmadım ama aklımda bir şey takıldı. Mesela şimdi ben kimlik onaysız küçük miktarlarda yatırım vs. yapabilir miyim veya başka bir yöntem var mı ailemden birinin adına hesap açma dışında? Bir yerde gördüğüme göre Paribu 500 TL'ye kadar kimlik onaysız işlem yaptırıyormuş. Acaba doğru mu bu? Sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimlik onaysız sadece BTCTurk'te yapabilirsin sanırım. Onun içinde Papara gerekiyor. Papara ile BTCTurk'ten BTC'yi ya da altcoinlerden birini alabilirsin. Fakaat, Türk borsalarının olaylarını gördük. Ne kadar güvenilir tartışılır.

Riskli bence yapacaksan babadan izin al adam gibi Binance'de uğraş onun bilgileriyle gir ben öyle yapmıştım ilk girişimi şuan kendi hesabımda devam ediyorum

BTCTürk'ü bilmeyen biri soruyorum. İşlem yaparken onay istemeyebilir ama parayı kendi kartına aktarırken kimlik onayı gerekmiyor mu?

BTCTürk'ü bilmeyen biri soruyorum. İşlem yaparken onay istemeyebilir ama parayı kendi kartına aktarırken kimlik onayı gerekmiyor mu?
Hayır gerekmiyor. Sadece kriptopara transferi yapamıyorsunuz. Parayı bankanıza ya da Papara hesabınıza çekebilirsiniz.

Hayır gerekmiyor. Sadece kriptopara transferi yapamıyorsunuz. Parayı bankanıza ya da Papara hesabınıza çekebilirsiniz.

Parayı nasıl aktarabiliyorsun BtcTurk'e sanırım düzenleme ile artık Papara gibi kartlardan para yatırılmıyor diye biliyorum.

Ailenize sormadan sakın yapmayın, ama aileniz izin verirse birlikte yapabilirsiniz. Bu işler çocuk oyuncağı değil.

Donunu çeker alırlar, babandan dayak yersin.

Kısacası ekonomik bağımsızlığını kazanmadan bulaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…