18 yaş altı çalıştıran bilgisayarcılar var mı?

H4nSkill

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 | Rx 6600xt | 16gb 3200mhz Ram
Dostlar seneye 17 olacağım ve 11. sınıfım. Geçen yaz 2 ay sigortalı işte çalıştım fakat şartlar ve maaş yetersiz olduğundan başka bir yer arıyorum. Okul dışında çalışabileceğim İstanbul Esenyurt çevresinde çalıştırabilecek bilgisayar toplayan bildiğiniz bir yer var mıdır? Vatan, İtopya, Sinerji gibi PC toplayıp satan yerlerde çalışabilirim, yeterince bilgim ve tecrübem var fakat hangileri 18 yaş altı alır bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
O dediğin 3 yerde kurumsal yerler. 18 yaş altı çalıştırmazlar imkansız. Anca mahalle bilgisayarcılarında haftalığına 3 bin tl'ye falan çalışabilirsin. Sor, soruştur bulursun. Esenyurt'un neresindesin?

O dediğin 3 yerde kurumsal yerler. 18 yaş altı çalıştırmazlar imkansız. Anca mahalle bilgisayarcılarında haftalığına 3 bin TL'ye falan çalışabilirsin. Sor, soruştur bulursun. Esenyurt'un neresindesin?

Örnek tarafı. Zaten oraları örnek olarak belirttim liseyi bitirince bir ihtimal oralarada başvurabilirim.

Liseyi bitirince başvurabilirsin ama şu an ancak mahalle bilgisayarcılarında çalışabilirsin veya internet kafelerde.

Peki sizce oralarda çalışmaya değer mi hocam? Benim yakınlarda bir tane bilgisayarcı var 13-14 yaşındaki çocukları çalıştırıyordu sanırım parasını sorabilirimde sizce iyi fikir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı