B Berat sürekli Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #1 17 yaşındayım dövizciye gidip euro alabilir miyim?
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.078 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #2 Berat sürekli dedi: 17 yaşındayım dövizciye gidip euro alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz zigot olun adamlar zaten gidip tcnize doğum tarihinize bakmıyor. Alın geçin parayı veren düdüğü çalar.
Berat sürekli dedi: 17 yaşındayım dövizciye gidip euro alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz zigot olun adamlar zaten gidip tcnize doğum tarihinize bakmıyor. Alın geçin parayı veren düdüğü çalar.
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #3 Ben hiç tecrübe etmedim zaten yaşım da tutuyor da arkadaşım almıştı bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Ekim 2024 #4 Alabilirsin.
B Berat sürekli Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #5 pcci reis dedi: Hocam isterseniz zigot olun adamlar zaten gidip tcnize doğum tarihinize bakmıyor. Alın geçin parayı veren düdüğü çalar. Genişletmek için tıkla... Knk geçen sene istediğimde olmaz falan dedi bende anlamadım
pcci reis dedi: Hocam isterseniz zigot olun adamlar zaten gidip tcnize doğum tarihinize bakmıyor. Alın geçin parayı veren düdüğü çalar. Genişletmek için tıkla... Knk geçen sene istediğimde olmaz falan dedi bende anlamadım