yigit_alptekin08 Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Herkese selamünaleyküm. Ben 15 yaşında biri olarak site kurmak istiyorum. Domain almak için yaşım yeterli mi yoksa kısıtlama yok mu?
Herkese selamünaleyküm. Ben 15 yaşında biri olarak site kurmak istiyorum. Domain almak için yaşım yeterli mi yoksa kısıtlama yok mu?
Çözüm X X xobavenso 4 Şubat 2024 Domain almak için bir yaş kısıtlaması yok, istersen herhangi bir hosting sitesinden subdomain alarak bedava domainde bulabilirsin.
Domain almak için bir yaş kısıtlaması yok, istersen herhangi bir hosting sitesinden subdomain alarak bedava domainde bulabilirsin.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 Domain almak için bir yaş kısıtlaması yok, istersen herhangi bir hosting sitesinden subdomain alarak bedava domainde bulabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Domain almak için bir yaş kısıtlaması yok, istersen herhangi bir hosting sitesinden subdomain alarak bedava domainde bulabilirsin.
KS KS yigit_alptekin08 Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 xobavenso dedi: Domain almak için bir yaş kısıtlaması yok, istersen herhangi bir hosting sitesinden subdomain alarak bedava domainde bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağol. Artı 0 Eksi
xobavenso dedi: Domain almak için bir yaş kısıtlaması yok, istersen herhangi bir hosting sitesinden subdomain alarak bedava domainde bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağol.