18 yaş altı hastaneye tek gidebilir mi?

DARKLOCATION

Decapat
Daha fazla  
18 yaşıma yıl olarak girdim ama ay olarak 7 ay kaldı. Hastanede randevum var üroloji bölümüne, doktor ailem olmadan bakar mı?

18 yaşıma yıl olarak girdim ama ay olarak 7 ay kaldı. Hastanede randevum var üroloji bölümüne, doktor ailem olmadan bakar mı?

Acile 18 yaş altı almıyorlar yetişkin acil çocuk acil fark etmeksizin lakin randevulu kontrol amaçlı alabilirler.

Bende gideceğim 15 yaşındayım ama büyük gösteriyorum randevu var almazlar mı?

Beni de almamışlardı , 17 yaşında.

Doktorun insiyatifine kalmış bir şey beni alıyorlardı 16 yaşındayken ama alınmayan arkadaşlarım da var tek git şansını dene büyük ihtimalle alırlar.

Girişte 2-3 adam olursa hepsini gez illaki biri verir. Ben de yaşadım aynısını öyle bir kural yok aslında olsa zaten kimse alınmazdı.

Sağlık bu alınması lazım bu tarz konularda ailene danisabilirsin dostum üroloji aşırı önemli varsa sorunun anlat.

Muayene için almaları lazım; ameliyat vs. olacaksa veli rızası/onayı gerekebilir (hatta gerekecektir).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…