L lwox Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Hastaneye 2 gün önce muayene olmaya ailemle gittim kan vermiştim onun sonucunu göstermeye gitmem gerekiyor. Ailem çalıştığı için tek gitsen sorun olur mu? Ya da sonuç göstermek için randevu almaya gerek var mı?
Hastaneye 2 gün önce muayene olmaya ailemle gittim kan vermiştim onun sonucunu göstermeye gitmem gerekiyor. Ailem çalıştığı için tek gitsen sorun olur mu? Ya da sonuç göstermek için randevu almaya gerek var mı?
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 3 Eylül 2024 #2 Çok küçük gösteriyorsan doktor aileni talep edebilir. Ülkemizde vatandaşlarla doktorların arası pek iyi değil. Sorumluluk almak istemezler.
Çok küçük gösteriyorsan doktor aileni talep edebilir. Ülkemizde vatandaşlarla doktorların arası pek iyi değil. Sorumluluk almak istemezler.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 3 Eylül 2024 #3 Ben gidiyorum. Kan falan bile verdiğim oldu. Sadece ailen nerede diye soruyorlar.