18 yaş altı homeoffice çalışabilir mi?

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 16 yaşındayım. Yazın para birikirmek için çalışmak istiyorum ama bu seçenek de gözüme çarptı. Yeterli düzeyde bilgisayar bilgim var. Ekipmanlarım mevcut, bilgisayarımla bir çağrı merkezi gibi bir kurumda çalışmak istiyorum ama reşit değilim. Ayrıca sadece 3 ay çalışıp çıkacağım. Çalışabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İllegal yollar dışında çalışamazsın.

Yerel haber siteleri ile görüşün isterseniz. Bende bir e-ticaret sitesinde editör olarak başlamıştım daha sonra yerel haber sitesinden teklif geldi orada da haber ve reklam editörlüğü ve aynı zamanda bir hosting firmasında da desteğe bakıyordum. Bu 3'ünü birlikte yapıyordum. Bu tarz şeyler kovalayabilirsiniz. 18 yaş altıydım ozamanlar.

Yerel haber sitelerinden kastınız hangi siteler bir de nasıl kovalayacağım ki bu tür şeyleri.

Yerel haber sitelerinden kastınız hangi siteler bir de nasıl kovalayacağım ki bu tür şeyleri.
Hangi ilde yaşıyorsanız o ilin yerel haber sitelerine bakıp ofislerine gidebilirsiniz. Bir yerden başlayabilirseniz size referans oluyor ve başka teklif ve iş fırsatları doğuruyor.

Hangi ilde yaşıyorsanız o ilin yerel haber sitelerine bakıp ofislerine gidebilirsiniz. Bir yerden başlayabilirseniz size referans oluyor ve başka teklif ve iş fırsatları doğuruyor.
E-posta üzerinden falan mı iletişime geçiyoruz peki?

E-posta üzerinden falan mı iletişime geçiyoruz peki?
Hangi ilde yaşıyorsanız o ilin yerel haber sitelerine bakıp ofislerine gidebilirsiniz.
Dediğim gibi yaparsanız şansınız daha yüksek olur. Yüksek ücret beklentiniz olmasın. Asıl amacım işi öğrenmek v.s gibi söylemlerle işi kapabilirsiniz. Artık sizin konuşma yeteneğinize bağlı bu kısımlar. 3 ay çalışacağınızdan da bahsetmeyin. Yetenekliyseniz yükselme şansınız olur ve farklı iş teklifleride gelir. Kim bilir okul sonrası bu işlerle bile devam edebilirsdiniz hayatınıza. Siz öyle yapmayın ama ben iş potansiyelini görünce liseyi bırakmıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…