FClouX Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #11 Yigithan Yildirim dedi: Papara kartınıza banka hesabından para atılamıyor. Ancak Papara hesabınızdan başka bir banka hesabınıza para atabilirsiniz. Anneni ya da babanı alıp Garanti Bankası'na gitmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Atılıyor sadece sizin banka hesabınızın olması lazım. Sizin isminizin yazması lazım.
Yigithan Yildirim dedi: Papara kartınıza banka hesabından para atılamıyor. Ancak Papara hesabınızdan başka bir banka hesabınıza para atabilirsiniz. Anneni ya da babanı alıp Garanti Bankası'na gitmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Atılıyor sadece sizin banka hesabınızın olması lazım. Sizin isminizin yazması lazım.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #12 FClouX dedi: Atılıyor sadece sizin banka hesabınızın olması lazım. Sizin isminizin yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet sizde bunu istemiyorsunuz diye belirtmedim.
FClouX dedi: Atılıyor sadece sizin banka hesabınızın olması lazım. Sizin isminizin yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet sizde bunu istemiyorsunuz diye belirtmedim.
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #13 FClouX dedi: Atılıyor sadece sizin banka hesabınızın olması lazım. Sizin isminizin yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Banka hesabından EFT veya havale 18 yaşına girmeden yapamazsınız yani Papara'ya atılmıyor. Atmanın yolu var size banka kart verecekler o kart ile internet alışverişi yapar gibi Papara'ya para yolayabilirsiniz.
FClouX dedi: Atılıyor sadece sizin banka hesabınızın olması lazım. Sizin isminizin yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Banka hesabından EFT veya havale 18 yaşına girmeden yapamazsınız yani Papara'ya atılmıyor. Atmanın yolu var size banka kart verecekler o kart ile internet alışverişi yapar gibi Papara'ya para yolayabilirsiniz.
EmirTokyurek Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #14 RTX2023 dedi: Havale veya EFT yapamazsınız 18 yaşına girmeden ama size para yollanabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam belirli bankalardan 18- olsanız dahi havale/eft yapabiliyorsunuz. Mesela Garanti Bankası, YapıKredi gibi bankalardan hesap açılabilir.
RTX2023 dedi: Havale veya EFT yapamazsınız 18 yaşına girmeden ama size para yollanabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam belirli bankalardan 18- olsanız dahi havale/eft yapabiliyorsunuz. Mesela Garanti Bankası, YapıKredi gibi bankalardan hesap açılabilir.
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #15 EmirTokyurek dedi: Hocam belirli bankalardan 18- olsanız dahi havale/eft yapabiliyorsunuz. Mesela Garanti Bankası, Yapı Kredi gibi bankalardan hesap açılabilir. Genişletmek için tıkla... Ben Ziraat Bankası'ndan yapamıyorum @FClouX söylediniz bankalardan açsın.
EmirTokyurek dedi: Hocam belirli bankalardan 18- olsanız dahi havale/eft yapabiliyorsunuz. Mesela Garanti Bankası, Yapı Kredi gibi bankalardan hesap açılabilir. Genişletmek için tıkla... Ben Ziraat Bankası'ndan yapamıyorum @FClouX söylediniz bankalardan açsın.
FClouX Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #16 EmirTokyurek dedi: Hocam belirli bankalardan 18- olsanız dahi havale/eft yapabiliyorsunuz. Mesela Garanti Bankası, Yapı Kredi gibi bankalardan hesap açılabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
EmirTokyurek dedi: Hocam belirli bankalardan 18- olsanız dahi havale/eft yapabiliyorsunuz. Mesela Garanti Bankası, Yapı Kredi gibi bankalardan hesap açılabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 29 Mayıs 2022 #17 FClouX dedi: 18 yaş altı için banka kartı nasıl çıkartılır? Genişletmek için tıkla... Anne ya da babanız ile banka ya gidip başvurmanız gerekiyor ama bazı banklarda ya da bazı banka kartlarında hem anne hem baba gelmesi gerekiyor.
FClouX dedi: 18 yaş altı için banka kartı nasıl çıkartılır? Genişletmek için tıkla... Anne ya da babanız ile banka ya gidip başvurmanız gerekiyor ama bazı banklarda ya da bazı banka kartlarında hem anne hem baba gelmesi gerekiyor.