18 yaş altı için banka kartı önerisi

Wushie

Femtopat
Daha fazla  
Ön ödemeli kart istemiyorum, baştan söyleyeyim. Papara ve Ininal'den sonra illallah getirtti.

-Kart olarak kullanabileyim, temassızı olsun mümkünse (bazen tramvay kartımı unutuyorum o durumlarda akbil basmak için).
-Ay başına komisyon kesmesin, parayı orada tutup saklamak istiyorum çünkü. Her ay para keserse fakir kalirim.
-Bilindik yerler olsun. Çok güvenesim gelmiyor yoksa.
-Telefondan uygulama ile finansal şeylere bakılabilsin.
-Faiz olmasın.

Onun dışında çok da bir isteğim yok cidden. Para tutabileyim, güvenilir olsun.

Kuveyt Türk kartı var hocam veliniz yoluyla hesap açabilirsiniz. Eft havele ücretsiz, Yapıkredi ve Ptt bankamatiklerinde de geçiyor

Faiz olmasın dediğiniz "vadeli" hesap açmazsanız faiz zaten olmaz. Sizlere birkaç banka önereyim.

Garanti Bankası ( EFT/Havale ücreti alıyor ) ayrıca Garantinin ön ödemeli kartı var Tami.
Ziraat Bankası ( EFT/Havale ücreti alıyor ) ayrıca Ziraatin ön ödemeli kartı var Ziraat Pay.
Enpara ( EFT/Havale ücreti almıyor )
İş Bankası ( EFT/Havale ücreti alıyor ) ayrıca İş Bankası'nın ön ödemeli kartı var Nays.
Yapı Kredi ( EFT/Havale ücreti alıyor )

Faiz olmasın dediğiniz "vadeli" hesap açmazsanız faiz zaten olmaz. Sizlere birkaç banka önereyim.

Garanti Bankası ( EFT/Havale ücreti alıyor ) ayrıca garantinin ön ödemeli kartı var tami.
Ziraat Bankası ( EFT/Havale ücreti alıyor ) ayrıca ziraatin ön ödemeli kartı var ziraat pay.
Enpara ( EFT/Havale ücreti almıyor )
İş Bankası ( EFT/Havale ücreti alıyor ) ayrıca İş Bankası'nın ön ödemeli kartı var Nays.
Yapı Kredi ( EFT/Havale ücreti alıyor )

18 yaş altı açmıyor Enpara bildiğim kadarıyla. Yoksa en iyisi Enpara bence.

Zaten sırf 18 yaş altına Enpara açılmıyor diye Garanti Bankası kullanıyorum.

Ayrıca İş Bankası 18 yaş altına İlk İmza Hesabı veriyor o da bayağı limitli.

Tanımsız hesaplara para gönderimi yok ve hesap tanımlamada sadece şubeden yapılıyor.

Yani İş Bankası'nı 18 yaş altına kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı