18 yaş altı için banka önerisi

ArvenBey

Decapat
Daha fazla  
17 yaşındayım, ödeme alabilmek için banka hesabı kullanmam gerekiyor. Papara'nın IBAN'ı banka IBAN'ı olarak kabul edilmediğinden ödeme alamıyorum. Havale ve Fast ile işlem yapabileceğim bir banka arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapı Kredi en güzeli bir çok özelliği sunuyor 18 yaş altı kullanıma, velinle gidip hesap açabilirsin. İş Bankası bazen çok kısıtlama yapıyor o yüzden tavsiye etmiyorum. Yapı Kredi uygun olacaktır.

Yapıkredi aldım hocam sizin önerinizle sağolun.Sadece çok fazla para girişi çıkışı olmasın dediler.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu para giriş çıkışında da çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ben Yapı Kredi kullanırken 18 yaş öncesinde döviz bazlı yüksek miktarlar çekim yapıyordum sorun olmayacağını söylemişlerdi. Hayırlı olsun bu arada.

sağolun hocam kumar vs algıladılar galiba sürekli farklı kişilerden para gelmesin dediler

Hocam bende Yapı Kredi banka kartı çıkartıcamda acaba dezavantajlarını öğrenebilir miyim?

Vallahi sadece hesaba sürekli farklı kişilerden para gelmesin 18 yaş altı olduğun için sıkıntı çıkabilir dedi. Havale EFT Fast hepsi açık. Bir de şubeden para çekmek için velinle gitmen gerekiyor. Bana anlatılan bu kadar.

Akbank dan açaydın keşke. Veya garanti

AkbanK'den açaydın keşke. Veya garanti.

Hocam bir gerekçeniz varsa kapatıp onlara geçmeyi bende isterim araştırdım mobil bankacılık havale EFT Fast vs Yapı Kredi veriyormuş sadece öyle bilgi aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…