selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 8 Ağustos 2022 #11 221510 dedi: Umarım iyi bir doktora denk gelirsin Genişletmek için tıkla... Darısı başıma hocam
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Ağustos 2022 #12 kade dedi: Anladım, teşekkürler. Benim de dişlerime tel takılması gerekiyor fakat özelde çok pahalı olduğu için maalesef devlet hastanesi tercih etmek zorunda kalacağım. Yine de sağ olun verdiğiniz bilgiler için. Genişletmek için tıkla... Doktorunu iyi seç lütfen. Yorumlardan yola çık. Çevrene sor.
kade dedi: Anladım, teşekkürler. Benim de dişlerime tel takılması gerekiyor fakat özelde çok pahalı olduğu için maalesef devlet hastanesi tercih etmek zorunda kalacağım. Yine de sağ olun verdiğiniz bilgiler için. Genişletmek için tıkla... Doktorunu iyi seç lütfen. Yorumlardan yola çık. Çevrene sor.
neco7 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #13 yaptırabildin mi devlette şuan durum nasıl ?