Y yagizzunal Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:41 #1 18 yaş altı için freelancer sitesi var mıdır? Futbol ile alakalı tasarımlar satmak istiyorum. Alt kısımda örnekleri koydum isterseniz bakabilirsiniz. Dosya Ekleri Bir başlık ekleyin_20251216_222214_0000.png 326,1 KB · Görüntüleme: 32 IMG-20250623-WA0100.jpg 172,3 KB · Görüntüleme: 32 IMG-20250811-WA0055.jpg 175,7 KB · Görüntüleme: 31 IMG-20250907-WA0014.jpg 83,5 KB · Görüntüleme: 32
18 yaş altı için freelancer sitesi var mıdır? Futbol ile alakalı tasarımlar satmak istiyorum. Alt kısımda örnekleri koydum isterseniz bakabilirsiniz.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.863 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:49 #2 yagizzunal dedi: 18 yaş altı için freelancer sitesi var mıdır? Futbol ile alakalı tasarımlar satmak istiyorum. Alt kısımda örnekleri koydum isterseniz bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İtemsatış. Ben de sizin yaptığınız işten yapıyordum.
yagizzunal dedi: 18 yaş altı için freelancer sitesi var mıdır? Futbol ile alakalı tasarımlar satmak istiyorum. Alt kısımda örnekleri koydum isterseniz bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İtemsatış. Ben de sizin yaptığınız işten yapıyordum.
W woja Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:08 #3 yagizzunal dedi: 18 yaş altı için freelancer sitesi var mıdır? Futbol ile alakalı tasarımlar satmak istiyorum. Alt kısımda örnekleri koydum isterseniz bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiverr var ama global bir yer kendini göstermek zor. Ben editörlük yapıyorum, ilk zamanlar freelancer sitelerinde takılıyorum ben de.Bence paradan çok bu yolda ilerlemek istiyorsan kendini bolca geliştir iş seni bulacaktır.
yagizzunal dedi: 18 yaş altı için freelancer sitesi var mıdır? Futbol ile alakalı tasarımlar satmak istiyorum. Alt kısımda örnekleri koydum isterseniz bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiverr var ama global bir yer kendini göstermek zor. Ben editörlük yapıyorum, ilk zamanlar freelancer sitelerinde takılıyorum ben de.Bence paradan çok bu yolda ilerlemek istiyorsan kendini bolca geliştir iş seni bulacaktır.
Y yagizzunal Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:34 #4 Della.dd dedi: İtemsatış. Ben de sizin yaptığınız işten yapıyordum. Genişletmek için tıkla... İtemsatışa koydum ama pek alıcı olmayacak gibi başka yer var mı?
Della.dd dedi: İtemsatış. Ben de sizin yaptığınız işten yapıyordum. Genişletmek için tıkla... İtemsatışa koydum ama pek alıcı olmayacak gibi başka yer var mı?
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.863 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:54 #5 yagizzunal dedi: İtemsatışa koydum ama pek alıcı olmayacak gibi başka yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir yer pek bilmiyorum ama öyle hemen satamassınız zaten hiçbiryerde.
yagizzunal dedi: İtemsatışa koydum ama pek alıcı olmayacak gibi başka yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir yer pek bilmiyorum ama öyle hemen satamassınız zaten hiçbiryerde.
W woja Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:11 #6 Della.dd dedi: Hocam başka bir yer pek bilmiyorum ama öyle hemen satamassınız zaten hiçbiryerde. Genişletmek için tıkla... Satar fakat bu şekilde değil talep olmaz zaten buna
Della.dd dedi: Hocam başka bir yer pek bilmiyorum ama öyle hemen satamassınız zaten hiçbiryerde. Genişletmek için tıkla... Satar fakat bu şekilde değil talep olmaz zaten buna