18 yaş altı için Garanti vs Yapı Kredi

WhatsApp destek de evliliği devam ediyorsa tek veli yeter dediler bana. Şubede eğer 2 derlerse bu yazışmaları göstereceğim.
WhatsApp destek söyledi ise bunu ben de oraya 2 3 kez yazdım 2sinde tek yeterli olur dendi birinde her ikisi gelmeli dendi yani en net bilgi şubeden alinir

WhatsApp destek söyledi ise bunu ben de oraya 2 3 kez yazdım 2'sinde tek yeterli olur dendi birinde her ikisi gelmeli dendi yani en net bilgi şubeden alinir.

Hocam sen garantiden mi almışsın.Nasıl aldığını adım adım anlatabilir misin rica etsem.1.önceliğim orası olacak gibi.

Son düzenleme:
Hocam sen garantiden mi almışsın.Nasıl aldığını adım adım anlatabilir misin rica etsem 1.önceliğim orası olacak gibi.
Evet garantiden aldım yapman gereken ekstra birşey 1 velin annen veya baban ile garanti şubesine gidiyorsun Veli'nin ve kendi kimliğini alarak hesap açmak istediğini söylüyorsun yardımcı olurlar zaten

Hocam sen garantiden mi almışsın.Nasıl aldığını adım adım anlatabilir misin rica etsem 1.önceliğim orası olacak gibi.
Yalnız bazı subeler acmayabiliyor bunun için gitmeden önce bir şube belirleyip o şubeyi arayarak bilgi alsanız iyi olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…