Mesajım da da belirttiğim gibi, Papara varken İninal'ın yanına bile yaklaşılmaz. 2 yıl boyunca İninal, 1 yıl boyunca Papara kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. İninal resmen soyuyor sizi.
Papara çok daha kullanışlı ve ücretsiz. İninal her şeyden para kesiyor. Ayrıca Papara'da güzel kampanyalar var. Sana Nays önerebilirim ama sadece sanal kartı var QR ile de işlem yapabilirsin.
Çok fark var. İninal sürekli komisyon alıyor. Mesela 100 lira yatırıyorsunuz diyelim, yatırdığınız tutarın %1.15'i + 1,04 TL'si komisyon olarak kesiliyor. Yani hesabınıza 97,81 TL geçiyor. Bir de buna aylık kullanım ücreti eklenince kalıyor 95,81 TL. Zamanında çok çektim İninal'dan. 7,90 TL'lik Amazon Prime üyeliği için mecburen 15 TL yatırıyordum karta. 4-5 lirası falan komisyona gidiyordu çünkü.
Hesap açmak için veli onayı gibi bir sorununuz yok ise, Nays. Steam alımlarınızdan %20 geri ödeme alabilirsiniz. Geri ödeme gibi konularda Nays biraz daha iyi sayılır. Papara’da, fiziksel kartım olsun derseniz alınabilecek bir kart. İninal’ı hiç deneyimlememiş biri olarak pek yorum yapamayacağım ama rakiplerine göre daha kötü olduğunu düşünüyorum.
Kısaca; Android telefonunuzda NFC özelliğiniz varsa, Nays yeterli fakat ücretsiz Papara kart almaktada fayda var.
Tosla hiç kullanmadım fakat Papara'dan şaşmayın derim.
Çok fark var. İninal sürekli komisyon alıyor. Mesela 100 lira yatırıyorsunuz diyelim, yatırdığınız tutarın %1.15'i + 1,04 TL'si komisyon olarak kesiliyor. Yani hesabınıza 97,81 TL geçiyor. Bir de buna aylık kullanım ücreti eklenince kalıyor 95,81 TL. Zamanında çok çektim İninal'dan. 7,90 TL'lik Amazon Prime üyeliği için mecburen 15 TL yatırıyordum karta. 4-5 lirası falan komisyona gidiyordu çünkü.
Tesekkurler. Papara'da da soyle bir sorun ile karsilastim. IBAN'a para gondermek istenildiginde onayli kartiniz olmasi gerekiyormus. Onayli karti da 50TL arti 20 TL'de kargo ucreti vererek toplamda 70 TL'ye aliniyormus. Onaylandiktan sonra o kart, IBAN'a transfer yapabiliyormussunuz. Bunu bir arkadasim anlatti. Carrefour'dan Papara card almis, onaylamis ve eklemis uygulamaya. Karti kullanabilmis ancak Papara hesabindan baska bir IBAN'a para gondermek istediginde 70TL odeyerek ekstradan kart istemesi gerekmis. Cunku onayli gonderdikleri kart olmadan, onayli hesabiniz dahi olsa, o ekstra kart olmadan gonderilmiyormus.
Teşekkürler. Papara'da da soyle bir sorun ile karsilastim. IBAN'a para gondermek istenildiginde onayli kartiniz olmasi gerekiyormus. Onayli karti da 50TL arti 20 TL'de kargo ucreti vererek toplamda 70 TL'ye aliniyormus. Onaylandiktan sonra o kart, IBAN'a transfer yapabiliyormussunuz. Bunu bir arkadasim anlatti. Carrefour'dan Papara Card almis, onaylamis ve eklemis uygulamaya. Karti kullanabilmis ancak Papara hesabindan baska bir IBAN'a para gondermek istediginde 70TL odeyerek ekstradan kart istemesi gerekmis. Cunku onayli gonderdikleri kart olmadan, onayli hesabiniz dahi olsa, o ekstra kart olmadan gonderilmiyormus.
Tesekkurler. Papara'da da soyle bir sorun ile karsilastim. IBAN'a para gondermek istenildiginde onayli kartiniz olmasi gerekiyormus. Onayli karti da 50TL arti 20 TL'de kargo ucreti vererek toplamda 70 TL'ye aliniyormus. Onaylandiktan sonra o kart, IBAN'a transfer yapabiliyormussunuz. Bunu bir arkadasim anlatti. Carrefour'dan Papara card almis, onaylamis ve eklemis uygulamaya. Karti kullanabilmis ancak Papara hesabindan baska bir IBAN'a para gondermek istediginde 70TL odeyerek ekstradan kart istemesi gerekmis. Cunku onayli gonderdikleri kart olmadan, onayli hesabiniz dahi olsa, o ekstra kart olmadan gonderilmiyormus.
Açıkçası hiç böyle bir şey duymadım. Uygulama üzerinden ücretsiz bir şekilde onaylı Papara Black Kart alabiliyorsunuz. Sizin arkadaş biraz sallamış mı ne?
Yok artik Black Card ucretliymis iste. O kart olunca tam onaylanma tamamlaniyormus. Ama sanirim gene de uzun donemde daha iyi 20 TL verip onayli almak ininal yerine.