ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.331 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Yaz tatilinde çalışıp motor almak istiyorum. Asgari ücret verecek düzgün bir iş var mı önerebileceğiniz?
Yaz tatilinde çalışıp motor almak istiyorum. Asgari ücret verecek düzgün bir iş var mı önerebileceğiniz?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.789 Çözümler 123 Yer İzmir 25 Haziran 2025 #2 ubiiyy dedi: Yaz tatilinde çalışıp motor almak istiyorum. Asgari ücret verecek düzgün bir iş var mı önerebileceğiniz? Genişletmek için tıkla... İnşaat desem klişe gelir mi? Asgari ücretten çok daha iyisini alman mümkün. Parası için öneririm. Sürprizbozan Kalıp ve demir işlerinde iyi para var.
ubiiyy dedi: Yaz tatilinde çalışıp motor almak istiyorum. Asgari ücret verecek düzgün bir iş var mı önerebileceğiniz? Genişletmek için tıkla... İnşaat desem klişe gelir mi? Asgari ücretten çok daha iyisini alman mümkün. Parası için öneririm. Sürprizbozan Kalıp ve demir işlerinde iyi para var.