18 yaş altı için kart önerisi

İninal kullanıyorum aylık para çekiyor ama bir hevesle almıştım haladan kullanıyorum. Babam havele ile atarak para çekmeden atabiliyor. Bende Papara'ya geçeceğım inşallah.

Tosla'ya geçebilirsin. Bu arada birinin davet ile kaydol. Babanı davet et. Sonra kendi link ile ondan gelenle de kendine birine daha davet et. Sonra Tosla kart başvurusunda bulun.

Banka hesabı açabilirsin.
Bu konuda İş Bankası ilk imza hesabı ile ilgili bildiklerimi aktardım.

İş Bankası İlk İmza kart. Kendim kullanıyorum gayet iyi, herhangi bir limit te yok.

Tosla'ya geçebilirsin. Bu arada birinin davet ile kaydol. Babanı davet et. Sonra kendi link ile ondan gelenle de kendine birine daha davet et. Sonra Tosla kart başvurusunda bulun.
Daha almazlar zar zor almıştım. Sıkıntı yok şok dan fln papara alacağım iyi diyolar.

İş Bankası İlk İmza iyi değil. Garanti Paracard daha iyi bonus falan var baya.

Daha almazlar zar zor almıştım. Sıkıntı yok şokdan falan Papara alacağım iyi diyorlar.

Dostum bunda komisyon kesmiyor bir şey yapmiyor evine teslim kimseye söylemeden yapsanda kızmazlar bence aylık 2 lira çok ama tabii ailen kızarsa hiç bulaşma.

İninal on numara. Papara kullanmadım. En iyisi babanın kredi kartı.

Burada papara kullanan varmı nasıl kart yıpranıyormu hemen vb. Yada uygulamasının arayüzünü atabilecek biri ollursa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…