18 yaş altı için kart önerisi

ProfAybars

Hectopat
Daha fazla  
18 yaşın altındayım ve Papara'nın kapatılmasından sonra kendime bir kart arıyorum. Online alışverişe açık olması benim için en önemli konu. Para transferi de IBAN'dan IBAN'a olması faydalı olur. Veli izni konusunda problemim yok doğrulatabilirim. Cashback olarak Spotify dışı üyeliğim olmadığından çok bir önem taşımıyor. Önerilerinize açığım.

İninal.

Veli konusunda doğrulatmaktan başka bi seçeneğin yok zaten banka kartı istiyorsan.
Veli izniyle Kuveyt Türk hesabı açtır. Papara'nın limiti çok az geliyordu, limiti doldurunca ay başını bekliyordum gelecek paralar için. Yoksa atılan paradan da para kesiyor Papara.Kuveyt’te eft/havale işlemleri ücretsiz.
Garanti bankası,
Garanti hesabına atarken 3.19 TL,
Başka bankaya atarken 6.39 TL kesiyor.Diğer bankalarında bu rakamlardan pek farkı yok.

Açıktı diye biliyorum öyle bir şey duymadım yaten Papara sakattı daha önce de kapandı.

Sadece para çekilebilir o karta başkası para atar sen çekersin başka hiçbir olanak yok.

Hocam bende ininal sakat diye biliyorum.

Ailemin Kuveyt bankası kullanmasına gerek var mı? Ayrıca bir arkadaşım İş Bankası kullanıyor çokça memnun olduğunu söyledi banka kartını neye göre seçmek lazım?

Hayır ailenin kullanmasına gerek yok.İş bankasında da para kesecek onu da aklında bulundurup ona göre karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…