18 yaşın altındayım ve Papara'nın kapatılmasından sonra kendime bir kart arıyorum. Online alışverişe açık olması benim için en önemli konu. Para transferi de IBAN'dan IBAN'a olması faydalı olur. Veli izni konusunda problemim yok doğrulatabilirim. Cashback olarak Spotify dışı üyeliğim olmadığından çok bir önem taşımıyor. Önerilerinize açığım.
18 yaşın altındayım ve Papara'nın kapatılmasından sonra kendime bir kart arıyorum. Online alışverişe açık olması benim için en önemli konu. Para transferi de IBAN'dan IBAN'a olması faydalı olur. Veli izni konusunda problemim yok doğrulatabilirim. Cashback olarak Spotify dışı üyeliğim olmadığından çok bir önem taşımıyor. Önerilerinize açığım.
Veli konusunda doğrulatmaktan başka bi seçeneğin yok zaten banka kartı istiyorsan.
Veli izniyle Kuveyt Türk hesabı açtır. Papara'nın limiti çok az geliyordu, limiti doldurunca ay başını bekliyordum gelecek paralar için. Yoksa atılan paradan da para kesiyor Papara.Kuveyt’te eft/havale işlemleri ücretsiz.
Garanti bankası,
Garanti hesabına atarken 3.19 TL,
Başka bankaya atarken 6.39 TL kesiyor.Diğer bankalarında bu rakamlardan pek farkı yok.
Veli konusunda doğrulatmaktan başka bir seçeneğin yok zaten banka kartı istiyorsan.
Veli izniyle Kuveyt Türk hesabı açtır. Papara'nın limiti çok az geliyordu, limiti doldurunca ay başını bekliyordum gelecek paralar için. Yoksa atılan paradan da para kesiyor Papara. Kuveyt'te eft/havale işlemleri ücretsiz.
Garanti Bankası,
Garanti hesabına atarken 3.19 TL,
Başka bankaya atarken 6.39 TL kesiyor. Diğer bankalarında bu rakamlardan pek farkı yok.
Ailemin Kuveyt bankası kullanmasına gerek var mı? Ayrıca bir arkadaşım İş Bankası kullanıyor çokça memnun olduğunu söyledi banka kartını neye göre seçmek lazım?
Ailemin Kuveyt bankası kullanmasına gerek var mı? Ayrıca bir arkadaşım İş Bankası kullanıyor çokça memnun olduğunu söyledi banka kartını neye göre seçmek lazım?