A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Sorum bu, 18 yas alti NFC ile odeme yapabilecegim bir yer var midir? Masterpass'a baktim ama sanirim o dusundugum gibi calismiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
Sorum bu, 18 yas alti NFC ile odeme yapabilecegim bir yer var midir? Masterpass'a baktim ama sanirim o dusundugum gibi calismiyor.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.899 Makaleler 8 Çözümler 113 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 23 Temmuz 2024 #2 anomalynx dedi: Sorum bu, 18 yas alti NFC ile odeme yapabilecegim bir yer var midir? Masterpass'a baktim ama sanirim o dusundugum gibi calismiyor. Genişletmek için tıkla... Nays kullanılabiliyor diye hatırlıyorum.
anomalynx dedi: Sorum bu, 18 yas alti NFC ile odeme yapabilecegim bir yer var midir? Masterpass'a baktim ama sanirim o dusundugum gibi calismiyor. Genişletmek için tıkla... Nays kullanılabiliyor diye hatırlıyorum.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 797 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2024 #3 SerdarT35 dedi: Nays kullanılabiliyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. Henüz bir yerde kullanmadım ama NFC ile ödemeyi açtım.
SerdarT35 dedi: Nays kullanılabiliyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. Henüz bir yerde kullanmadım ama NFC ile ödemeyi açtım.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #4 anomalynx dedi: Sorum bu, 18 yas alti NFC ile odeme yapabilecegim bir yer var midir? Masterpass'a baktim ama sanirim o dusundugum gibi calismiyor. Genişletmek için tıkla... Bankaların kendi uygulamalari veya epara uygulamalarından olabiliyor.
anomalynx dedi: Sorum bu, 18 yas alti NFC ile odeme yapabilecegim bir yer var midir? Masterpass'a baktim ama sanirim o dusundugum gibi calismiyor. Genişletmek için tıkla... Bankaların kendi uygulamalari veya epara uygulamalarından olabiliyor.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.557 Çözümler 121 30 Temmuz 2024 #5 Nays, Tosla. Ayrıca velinizle istediğiniz bankaya giderek kendi adınıza hesap açtırıp kullanabilirsiniz.
Nays, Tosla. Ayrıca velinizle istediğiniz bankaya giderek kendi adınıza hesap açtırıp kullanabilirsiniz.