Banka/Kart 18 yaş altı için ödeme altyapısı bulma

berkayyyq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 16 yaşındayım global bir sayfam var. Sayfamda e-kitap tarzı şeyler satabilirim (ürün satmayı düşünmüyorum) 18 yaşından küçük olduğum için bir altyapı bulamıyorum bazıları Payoneer'de EFT ile Papara'ya gönderme olduğunu söylüyorlar. Fakat detaylı bir açıklama bulamadım. Bu konu ile alakalı yardım edebilirseniz sevinirim.

Not: Birinden yardım alarak IBAN T.C. Swift kod falan ekleyebilirim ama eklediğim banka kartına para gelmemesi lazım direkt Papara'ya aktarılması lazım.

Velin ile herhangi bir bankaya git hesabını açtır zaten uygulamada kartlar bölümünde detaylıca yazıyor her şey Swift kodun falan filan

Velin ile herhangi bir bankaya git hesabını açtır zaten uygulamada kartlar bölümünde detaylıca yazıyor her şey Swift kodun falan filan

Ne yazık ki öyle bir imkanım yok. Aileme bunu açıklayamam. Sadece abimle yapabilirim onda da dediğim gibi kartına para gelmemesi gerekiyor

Ne yazık ki öyle bir imkanım yok. Aileme bunu açıklayamam. Sadece abimle yapabilirim onda da dediğim gibi kartına para gelmemesi gerekiyor
Abi ile olacak is değil hesap açmak anne veya baba lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…