18 yaş altı için Tosla iyi midir?

Kerwm41

Hectopat
Makaleler
1
İyi akşamlar öncelikle. Çoğu kişi gibi ben de Papara kapatıldığı için farklı bir alternatif arıyorum. En çok Tosla ve Nays öneriliyor. Bana daha uygun gibi geldiği için Tosla açmayı düşünüyorum. Babamla da konuştum babam onun kartını kullanmamı sonra ona nakit olarak verebileceğimi söylüyor. Yine de aylık aboneliklerim ve ara sıra pahalı oyun alımlarım da olabildiği için kendi kartım olsun istiyorum. Sizce hangisi daha iyi bir seçenek ve önerirseniz Nays da açabilirim. Bir de Tosla hesabı açmak çok uğraştırır mı hesap açmak için ne istiyor?

Nays tavsiye ederim.

Yine de aylık aboneliklerim ve ara sıra pahalı oyun alımlarım da olabildiği için kendi kartım olsun istiyorum.

Nays'ın bu konuda güzel kapmanyaları var.

Tosla artık eski gücünde değil cashback olayınıda azalttı son zamanlarda üstteki arkadaşında dediği gibi Nays hem Tosla'dan bin kat iyi hem de cashback bakımından daha üstün yanlış hatırlamıyorsam İş Bankası'nın alt kuruluşu olması lazım veyahut halkbanka gidip kumbara hesabı açtırabilirsiniz orada sadece cashback yok harici normal banka gibi oda.

Tami'ye geçtim. Garanti BBVA'nın olduğundan dolayı da güvenilirlik açısından sıkıntısı yok. Öneririm.

Tami'ye geçtim. Garanti BBVA'nın olduğundan dolayı da güvenilirlik açısından sıkıntısı yok. Öneririm.

Tami'de sadece bendemi bilmiyorum ama Fast atmıştım 40dk sonra hesaba geçti müşteri hizmetleri desen bağlanmak işkence eskiden garantiden Tami'ye atarken kesmiyordu şimdi kesmeye başladı kısacası daha da dibe batıyor Tami Garanti Bankası'nın falan ama bir Garanti Bankası kadar olamadı.

Cashback veya o tarz kampanyalar çok önemli değil. Kullanım kolaylığı ve hesap açması kolay olsun yeter. Aylık zaten maks 1k harcarım yani limit de çok önemli değil. Yine de Nays öneriyorsanız bakacağım. Önerileriniz için teşekkürler.

Bir de Nays'ın yıllık kart ücreti veya aylık kullanım ücreti tarzı şeyleri var mı? Tami'de öyle bir şey yokmuş sanırım.

Naystada yok öyle aidat gibi işler ama hesabı onaylamak şart.

Nays olmaz dostum 18 altına çok kısıtlama getiriyor.Toslada aşırı derecede komisyon alıyor.Bencd paycell al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…