Sosyalde bir ton bu konuyla ilgili konu var ama herkes farklı seyler söylüyor. Hangisi daha avantajlı olur? Önermek istediğiniz başka banka var mı? Mobil uygulaması ve para transferi vs acık olmalı.
Ben Garanti BBVA kullanıyordum, 18 olduktan sonra da onu kullanıyorum halen bence başarılı bir banka ama Yapı Kredi kullananların da fikrini almak lazım tabii.
Sosyalde bir ton bu konuyla ilgili konu var ama herkes farklı seyler söylüyor. Hangisi daha avantajlı olur? Önermek istediğiniz başka banka var mı? Mobil uygulaması ve para transferi vs acık olmalı.
Sanirsam belli bir yere kadar 6.50 gibi bir ücret yanlıs olmasın. Ben belgeleri incelerken gördüm bi cizelge vardi komisyonlar diye açtırırken incelersen doğru bilgiyi alırsın.
Sanirsam belli bir yere kadar 6.50 gibi bir ücret yanlış olmasın. Ben belgeleri incelerken gördüm bir cizelge vardi komisyonlar diye açtırırken incelersen doğru bilgiyi alırsın.
Ben Garanti BBVA kullanıyordum, 18 olduktan sonra da onu kullanıyorum halen bence başarılı bir banka ama Yapı Kredi kullananların da fikrini almak lazım tabii.