18 yaş altı için Ziraat mobil bankacılık nasıl açılır?

564803

Hectopat
15 yaşındayım ve Ziraat bankası kartım geldi. 4757'ye SIFRE (kartımın son 6 hanesi) (annemin kızlık soyadının 2 harfi) ve (3 haneli şifre)'yi girerek SMS attım fakat 3 defa geçersiz oldu. ATM'ye gidip şifre oluşturabilirim fakat nasıl mobil bankacılık açacağımı bilmiyorum. 18 yaşında olmadığım için bazı özelliklerin kapalı olacağını biliyorum. Sadece mobil banka açıp, içindeki parayı görmek istiyorum. Sizce şubeye gitsem mobil bankacılık açtırabilir miyim?

Sanırsam bazı özellikler açık, bazıları kapalı değil mi? Sadece bakiyemi görsem bana yeter.

Sanırım 15 yaş üstü ya da 16 yaş üstü olanlar ebeveyn eşliğinde bir Ziraat Bankası'na giderse kendi ismiyle kart alabiliyor diye biliyorum.
Üstümde ismimim yazdığı bir kart aldım zaten, sadece mobil lazım.

Sanırım 15 yaş üstü ya da 16 yaş üstü olanlar ebeveyn eşliğinde bir Ziraat Bankası'na giderse kendi ismiyle kart alabiliyor diye biliyorum.
Açtırısın. Tabii ebeveynle giderek.
Velin ile beraber gidersen açarsın, mobil bankacılık için veli imzası lazım.
Telefondan müşteri temsilcisine bağlanıp yapmak istedim fakat sorduğu soruların en sonunda kart şifremi sorduğu için ve şifrem henüz olmadığı için malesef hiç bir türlü yapamıyorum. ATM'ye gidip, şifre oluşturup öyle deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı