X xberkayy Yoctopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 16 yaşındayım ve çalışmak istiyorum ama nasıl iş bulabilirim bilmiyorum. Ne yapmam lazım? Daha önce çalışmadım deneyimim yok.
16 yaşındayım ve çalışmak istiyorum ama nasıl iş bulabilirim bilmiyorum. Ne yapmam lazım? Daha önce çalışmadım deneyimim yok.
delidana74 Picopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 79 Çözümler 1 27 Haziran 2025 #2 Nasıl bir iş istiyorsun ki
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Haziran 2025 #3 Bu yaşlarda öyle dükkanlara girip çat diye eleman olarak girilmiyor maalesef, bizzat yaşıyorum bu durumu. Eşinize dostunuza söyleyeceksiniz, tanıdık bir yer varsa girip çalışacaksınız. Bu yaşlarda böyle olur genelde.
Bu yaşlarda öyle dükkanlara girip çat diye eleman olarak girilmiyor maalesef, bizzat yaşıyorum bu durumu. Eşinize dostunuza söyleyeceksiniz, tanıdık bir yer varsa girip çalışacaksınız. Bu yaşlarda böyle olur genelde.
Tilkiw Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 620 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RX 570 4 GB CPU: I3 10105F 8X2 GB G-SKILL 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Lise mezunu 27 Haziran 2025 #4 Mahallede varsa böyle cafe restorant köfteci tarzı bir yer söyleyin yoksada aynı şekilde bu tür yerlerde çalışmak için konuşabilirsiniz oradakilerle.
Mahallede varsa böyle cafe restorant köfteci tarzı bir yer söyleyin yoksada aynı şekilde bu tür yerlerde çalışmak için konuşabilirsiniz oradakilerle.
X xberkayy Yoctopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #5 delidana74 dedi: Nasıl bir iş istiyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Hocam işleri bilmiyorum sadece 1 hafta komi olarak çalıştım yapabileceğim herhangi bir iş olsun yeter bana. sanes dedi: Bu yaşlarda öyle dükkanlara girip çat diye eleman olarak girilmiyor maalesef, bizzat yaşıyorum bu durumu. Eşinize dostunuza söyleyeceksiniz, tanıdık bir yer varsa girip çalışacaksınız. Bu yaşlarda böyle olur genelde. Genişletmek için tıkla... Tanıdıklar var abi ama eleman arayan yok maalesef Tilkiw dedi: Mahallede varsa böyle cafe restorant köfteci tarzı bir yer söyleyin yoksada aynı şekilde bu tür yerlerde çalışmak için konuşabilirsiniz oradakilerle. Genişletmek için tıkla... Birkaç yere sordum eleman arayan yok benim de elimden bir şey gelmiyor nasıl bulabilirim hiçbir fikrim yok.
delidana74 dedi: Nasıl bir iş istiyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Hocam işleri bilmiyorum sadece 1 hafta komi olarak çalıştım yapabileceğim herhangi bir iş olsun yeter bana. sanes dedi: Bu yaşlarda öyle dükkanlara girip çat diye eleman olarak girilmiyor maalesef, bizzat yaşıyorum bu durumu. Eşinize dostunuza söyleyeceksiniz, tanıdık bir yer varsa girip çalışacaksınız. Bu yaşlarda böyle olur genelde. Genişletmek için tıkla... Tanıdıklar var abi ama eleman arayan yok maalesef Tilkiw dedi: Mahallede varsa böyle cafe restorant köfteci tarzı bir yer söyleyin yoksada aynı şekilde bu tür yerlerde çalışmak için konuşabilirsiniz oradakilerle. Genişletmek için tıkla... Birkaç yere sordum eleman arayan yok benim de elimden bir şey gelmiyor nasıl bulabilirim hiçbir fikrim yok.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Haziran 2025 #6 xberkayy dedi: Hocam işleri bilmiyorum sadece 1 hafta komi olarak çalıştım yapabileceğim herhangi bir iş olsun yeter bana. Tanıdıklar var abi ama eleman arayan yok maalesef Birkaç yere sordum eleman arayan yok benim de elimden bir şey gelmiyor nasıl bulabilirim hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz muhitte ki mekanlara sorabilirsiniz.
xberkayy dedi: Hocam işleri bilmiyorum sadece 1 hafta komi olarak çalıştım yapabileceğim herhangi bir iş olsun yeter bana. Tanıdıklar var abi ama eleman arayan yok maalesef Birkaç yere sordum eleman arayan yok benim de elimden bir şey gelmiyor nasıl bulabilirim hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz muhitte ki mekanlara sorabilirsiniz.
X xberkayy Yoctopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #7 sanes dedi: Bulunduğunuz muhitte ki mekanlara sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bugün bayağı sordum ama sonuç alamadım
sanes dedi: Bulunduğunuz muhitte ki mekanlara sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bugün bayağı sordum ama sonuç alamadım