18 yaş altı kart çıkartma

SHAPE

Kilopat
Yer
İstanbul
Merhaba 16 yaşındayım ve internet üzerinden ticaret ile uğraştığım için bir karta ihtiyacım var. İninal, Paycell gibi kartlar yeterli olmuyor. Ailemden birisi ile birlikte kart çıkartmaya Garanti Bankası'na gittiğimde, sadece devlet bankalarının bana kart çıkarabileceklerini söylediler. Garanti için 18 yaş altı kart çıkartan birisi varsa bilgilendirirse sevinirim. Eğer olmuyorsa şu anlık Ziraat Bankası'na yasak kalktıktan sonra gitmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babam benim adıma banka hesabı açıp kart almıştı ama nasıl oldu bilmiyorum bi araştırın bence.

Gidin ailenizle beraber temizinden Ziraat bankasından alırsınız.

Ziraat Bankası, VakıfBank ya da HalkBank üzerinden annenin ya da babanın hesabı varsa, anne ya da babanın üzerinden ek kart çıkartabilirsin.

Bazı bankalardan 18 yaş altına kart açılabilir (veli ile). İninal gibi düşünebilirsin ama bence İninal'den daha iyi. Bende yaşıtınım ve en yakın zamanda almayı düşünüyorum.

Papara bu işlere başvurmadan kullanılabilecek en iyi yöntem bende internet ticaretciliği ile uğraşabiliyorum iş bankasına velinin imzasını verip kendi kartına sahip olabilirsin ama taksit yapmıyor tabii ki.

İşbank’ın İlk İmza Hesabı’nı veliniz ile beraber açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…