18 yaş altı kart önerisi

zkann

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ininal kapandı, kardeşim için banka bakıyoruz. Nelerdir? Önerileriniz? Papara/Tosla olmasın diyor. Yapı Kredi gibi düzgün kart olacaksa olsun.

Şu an tüm bankalarda hesabım bulunur, ama aktif olarak Papara kullanıyorum çünkü evimin elektiğini, gazını, interneti çok rahat ödeye biliyorum.

Papara yaşınıza göre herhangi kısıtlama olmadan kullanacağın güzel bir kart ya da veli onaylı ziraat veya Yapı Kredi tavsiye edebilirim güncel olarak bu iki bankayı kullanıyorum.

Bilmem, ininal de gittikten sonra Papara'ya güveni de iyice kırıldı muhtemelen. Sorunca "hiç uğraşamam" dedi.

Hocam ininal de gitti derken kastınız nedir? Eğer veli onayı varsa Papara'dan çok fazla şey yapabilirsiniz. Diğer kartlar hakkında bilgim yok ama Papara kullandım. İninalden daha güzel.

Bilmem, ininal de gittikten sonra Papara'ya güveni de iyice kırıldı muhtemelen. Sorunca "hiç uğraşamam" dedi.

İninal nasıl gitti, Papara müşteri desteği çok iyi banka gibi resmen inanır mısınız eski numaram ve mail hesabım kayıtlı 2 yıllık kimlik onaylı hesabımı bulup bilgilerini değiştirip verdiler bana.

Papara olsun, ama ininal ne ara neden kapandı?

Maarttan beri yetkileri kesildi ya hocam. Kartın içinde benim pek kalmadı da onun 600 TL'si gitti.

İninal nasıl gitti, Papara müşteri desteği çok iyi banka gibi resmen inanır mısınız eski numaram ve mail hesabım kayıtlı 2 yıllık kimlik onaylı hesabımı bulup bilgilerini değiştirip verdiler bana.

Hocam ininal de gitti derken kastınız nedir? Eğer veli onayı varsa Papara'dan çok fazla şey yapabilirsiniz. Diğer kartlar hakkında bilgim yok ama Papara kullandım. İninalden daha güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı