18 yaş altı kart önerisi

Hocam ininal de gitti derken kastınız nedir? Eğer veli onayı varsa Papara'dan çok fazla şey yapabilirsiniz. Diğer kartlar hakkında bilgim yok ama Papara kullandım. İninalden daha güzel.

Papara olsun, ama ininal ne ara neden kapandı?

İninal 1 aydır yanlış hatırlamıyorsam CEO'su gözaltına alındığından kapalı, yani işlem yapamıyorsunuz. Kart önerisi olarak Tosla olabilir, aylık kullanım ücreti var ama Akbank ATM'lerden komisyon almıyor artı yanı da o.

Maarttan beri yetkileri kesildi ya hocam. Kartın içinde benim pek kalmadı da onun 600 TL'si gitti.

Bilgim yok doğrudur ama Papara'nın arkası da sağlam diye hatırlıyorum. Bir şey olacağını sanmam.

Papara'da Akbank'tan komisyon almıyor, ben kullanıyorum hiçbir (kullanım) ücret çekmiyor.

Zaten karta 300-400 lira yüklediğinizde aldığı komisyon Tosla'nın aylık komisyonuna eşit, eğer çok sık karta para yükler çeker ise Tosla daha avantajlı olur. Ama çok sık yüklemem derse Paycell var, Turkcell'li iseniz aylık çekim ücreti almıyor. Onun dışında hem aylık komisyon hem kartlar arası transfer cart curt ücreti hem de ATM'den para çekme-yatırmadan ücret almayan Papara var, bence en iyisi.

Tosla kötü zaten ona ben de hak veriyorum, Papara kullanan arkadaşlara da sordum 18 yaşın altı hesap doğrulaması çok zor dediler de halledilir o elbet. Kullanımda sıkıntı yaşayan olmamış. Bana kalırsa Papara'da da sıkıntı olmaz ama bankalar en sağla mıdır yine.

*Önemli: Çocuk maaş falan çekeceğim diyor (çevirmenlik yapıyor) ona göre.

Benim arkadaşlarımın hepsi Papara kullanıyor, benim banım olduğu için kullanamıyorum olmasa kullanacağım. Doğrulama elbet halledilir, kurucusu hakkında bilgim yok ama ininaldeki bu olay diğerlerinde de yaşanabilir sonuçta kimin ne yaptığını bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…