E Emir_alp Centipat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:07 #1 Bildiğiniz gibi Papara kapandı o yüzden 18 yaş altı bir kart alacağım ama bazıları çok sınırlı. Önerileriniz neler? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 12:16
Bildiğiniz gibi Papara kapandı o yüzden 18 yaş altı bir kart alacağım ama bazıları çok sınırlı. Önerileriniz neler?
iSlayer Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:19 #2 Emir_alp dedi: Bildiğiniz gibi Papara kapandı o yüzden 18 yaş altı bir kart alacağım ama bazıları çok sınırlı. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... A101 nin hadi kredi kartı alabilirsin banka hesabı olarak da kullanabilirsin
Emir_alp dedi: Bildiğiniz gibi Papara kapandı o yüzden 18 yaş altı bir kart alacağım ama bazıları çok sınırlı. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... A101 nin hadi kredi kartı alabilirsin banka hesabı olarak da kullanabilirsin
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:20 #3 Bence bir ebeveyn ile şubesine gidip Akbank hesabı aç.
E Emir_alp Centipat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 13:02 #4 RFKaya dedi: Bence bir ebeveyn ile şubesine gidip Akbank hesabı aç. Genişletmek için tıkla... İş Bankası'ya da garantiden almayı düşünüyorum onları önerir misiniz?
RFKaya dedi: Bence bir ebeveyn ile şubesine gidip Akbank hesabı aç. Genişletmek için tıkla... İş Bankası'ya da garantiden almayı düşünüyorum onları önerir misiniz?
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:41 #5 Emir_alp dedi: İş Bankası'ya da garantiden almayı düşünüyorum onları önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam bu iki banka 18 yaş altına çok kısıtlı imkanlar veriyorlar. Hatta ben yıllar önce reşit değilken araştırmıştım, Garanti maaş müşterisi olan çocuklara bile mobil bankacılık girişini kapatmıştı. Şu an nasıl bilmiyorum.
Emir_alp dedi: İş Bankası'ya da garantiden almayı düşünüyorum onları önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam bu iki banka 18 yaş altına çok kısıtlı imkanlar veriyorlar. Hatta ben yıllar önce reşit değilken araştırmıştım, Garanti maaş müşterisi olan çocuklara bile mobil bankacılık girişini kapatmıştı. Şu an nasıl bilmiyorum.