VBBV Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 12:09 #1 Merhaba Sosyalciler, 17 yaşındayım ve ininal ve Papara kapandıktan sonra ortada kaldık. Online harcama yapmak için bir kart arıyorum. Hadi kartı araştırdım ama ATM'den para çekemiyormuşum ve Online alışveriş de yapılmıyormuş. Siz ne önerirsiniz?
Merhaba Sosyalciler, 17 yaşındayım ve ininal ve Papara kapandıktan sonra ortada kaldık. Online harcama yapmak için bir kart arıyorum. Hadi kartı araştırdım ama ATM'den para çekemiyormuşum ve Online alışveriş de yapılmıyormuş. Siz ne önerirsiniz?
wfezilla Femtopat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 429 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 12:17 #2 Nays.
VBBV Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:27 #3 wfezilla dedi: Nays. Genişletmek için tıkla... Nays için ilk imza vesaire gerekmiyor mu? çok uğraştırıcı bir işlem diye biliyorum. Bildiğiniz başka bir uygulama var mı?
wfezilla dedi: Nays. Genişletmek için tıkla... Nays için ilk imza vesaire gerekmiyor mu? çok uğraştırıcı bir işlem diye biliyorum. Bildiğiniz başka bir uygulama var mı?